Οι αντιδράσεις των προπονητών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ πήραν εμφατικές νίκες στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, όχι όμως και η Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Στόουκ. Ας δούμε τις αντιδράσεις των προπονητών μετά το τέλος των τριών πιο σημαντικών χθεσινών αναμετρήσεων.



Οι αντιδράσεις των προπονητών

Μάντσεστερ Γιουνάιεντ - Μπλάκμπερν 7-1

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (Μαν Γιουνάιτεντ): Τα πέντε γκολ του Μπερμπάτοφ είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Θα μπορούσε να έχει σημειώσει και έκτο, αλλά ο Ρόμπινσον έκανε μια πολύ καλή επέμβαση στο τέλος".

Σαμ Αλαρντάις (Μπλάκμπερν): "Αυτό δεν θα είναι κάτι που θα ξεχάσουμε εύκολα. Ο Μπερμπάτοφ έχει δεχτεί πολύ κριτική, αλλά έχει εκπληκτικές ικανότητες και μπορεί να τελειώσει εύκολα τις φάσεις. Για εμένα παραμένει παίκτης top ποιότητας".

Αστον Βίλα - Αρσεναλ 2-4

Ζεράρ Ουγιέ (Αστον Βίλα): Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε υπέρμετρο σεβασμό που δείξαμε στον αντίπαλο ή στην έλλειψη εμπειρίας. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε περισσότερη ενέργεια και πήραμε ρίσκα. Όταν μειώσαμε σε 2-1 έπρεπε να κρατήσουμε ανέπαφη την άμυνα μας τουλάχιστον για δέκα λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αρσέν Βενγκέρ (Αρσεναλ): Με το σκορ στο 2-0 στο ημίχρονο στο μυαλό μας επέστρεψε το παιχνίδι με την Τότεναμ. Όταν η Βίλα μείωσε ήταν ένα καλό τεστ. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τον έλεγχο ή να σκοράρουμε όπως τελικά και κάναμε. Η ομάδα μου παλεύει συνεχώς. Νομίζω ότι είχαμε καλή απόδοση και κόντρα στην Τότεναμ, ενώ και με την Μπράγκα είχαμε τον έλεγχο. Είμαι χαρούμενος που ανταποκριθήκαμε μετά από αυτές τις δύο ήττες.

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Τόνι Πιούλις (Στόουκ): Είναι ένας καλός και σημαντικός πόντος, αλλά νιώθω απογοήτευση που δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Όταν παίζεις τόσο καλά κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πρέπει να σκοράρεις γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το πληρώσεις"

Ρομπέρτο Μαντσίνι (Μάν. Σίτι): Αξίζαμε τη νίκη και νιώθω άσχημα για τα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και αξίζαμε μια νίκη με 2-0. Ο Μάριο (Μπαλοτέλι) έκανε πολύ καλή δουλειά, ενώ ο Μίκα (Ρίτσαρντς) σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ. Αν συνεχίσουμε όπως στα παιχνίδια με Φούλαμ και Στόουκ θα τα παμε πολύ καλά στην συνέχεια.