Έτοιμος σε πέντε μέρες

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρρες στο δεξί πόδι, σχετικά με τη συμμετοχή του στον ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα, αλλά και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Πρέμιερσιπ.



Έτοιμος σε πέντε μέρες

Ο Ισπανός επιθετικός χτύπησε ξανά στο ίδιο γόνατο, στο οποίο είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Γενάρη και είχε παραμείνει για ένα μήνα εκτός δράσης. Ο 26χρονος στράικερ μετέβη στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Ο Φερνάντο Τόρρες κινδύνευσε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ είχαν δημιουργηθεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ευτυχώς οι φόβοι διαψεύστηκαν περίτρανα.

«Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, αλλά πρέπει να ξεκουραστεί αρκετά, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του ποδιού του, αφού είναι το ίδιο σημείο στο οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο. Λογικά θα είναι έτοιμος για να παίξει την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο γιατρός που τον εξέτασε, συστήνοντάς του πέντε μέρες ξεκούρασης.