Eπιτέλους... comeback για Ζουμά!

Την ευκαιρία να «πατήσει» ξανά στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Τσέλσι θα έχει ο Κερτ Ζουμά στην αναμέτρηση με την Πίτερμπορο (8/1, 17.00) για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε διά στόματος Αντόνιο Κόντε!      



Eπιτέλους... comeback για Ζουμά!

Kόντρα στην ομάδα της League One για το Κύπελλο Αγγλίας, ο Ιταλός θα έχει τη δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει ευκαιρίες σε διάφορους παίκτες, με σημαντικότερη έλευση αυτή του Κερτ Ζούμα, μετά από έντεκα ολόκληρους μήνες αποχής από τα γήπεδα! «Ο Ζουμά είναι έτοιμος να ξεκινήσε. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα και του αξίζει. Ο τραυματισμός του (στο γόνατο) ήταν πολύ άσχημος, αλλά τώρα είναι σε καλή φόρμα και δικαιούται να αγωνιστεί», ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε για τον Γάλλο αμυντικό.

Τελευταία φορά που ο 22χρονος αγωνίστηκε με την φανέλα της Τσέλσι ήταν στις 7 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, όταν και τον «χτύπησε» η ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.