Mπλιντ: «Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους»

Μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική βελτίωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παίξει ο συναγωνισμός ανάμεσα στους (πολλούς) παίκτες αλλά και το έξτρα κίνητρο για δουλεία, σύμφωνα με τον Ντάλεϊ Μπλιντ.  



Mπλιντ: «Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους»

Μπορεί για άλλους συλλόγους να φαντάζει ως βάρος ή εμπόδιο για την επίτευξη συνοχής της ομάδας, όμως για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι πολλές διαθέσιμες επιλογές και ο συναγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες για μια θέση στο βασικό σχήμα είναι αυτό που εν τέλει δίνει το κίνητρο ώστε να βελτιώνονται όλοι, βάσει των όσων ανέφερε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου ο Ντάλεϊ Μπλιντ.

«Όλοι θέλουν να δείχνουν πως είναι έτοιμοι να παίξουν όταν υπάρξει η ανάγκη, και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα, διότι αυτή τους χρειάζεται όλους. Έχουμε φτάσει τις οχτώ συνεχόμενες νίκες πλέον, αλλά κρατάμε στο νου μας πως αυτό δεν ήρθε… από το πουθενά! Δουλεύουμε σκληρά, σε κάθε προπόνηση, και το πνεύμα της ομάδας είναι πολύ καλό. Εξαρτάται από εμάς το αν θα συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο τα πράγματα.

Το ρόστερ μας είναι μεγάλο και ο καθένας θέλει να γίνεται όλο και καλύτερος. Σε κάθε προπόνηση υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και αυτό βοηθάει στην βελτίωση της ομάδας μας», ήταν τα λόγια του Ολλανδού.