Ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία της Σέφιλντ!

Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Μίλαν Μάνταριτς είναι το νέο αφεντικό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ! Όπως ανακοινώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρώην πρόεδρος της Λέστερ, έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πήρε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου. 



Ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία της Σέφιλντ!
Ο Μάνταρις αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό και τα μέλη της Λέστερ απόψε το βράδυ στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού αποτελεί πλέον παρελθόν από την προεδρία της ομάδας εδώ και λίγες μέρες. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «αλεπούδων» θα είναι ο επικεφαλής του νέου Δ.Σ. της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, μαζί με τους Χάουαρντ Γουίλκινσον και Νικ Πάρκερ.
 
«Βλέπουμε με αισιοδοξία πλέον το μέλλον. Αν είχαμε μπει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, τότε οι άνθρωποι της ομάδας θα υπέφεραν. Υπάρχει ακόμη μια μικρή παράμετρος που πρέπει να ρυθμιστεί και αυτή είναι η έγκριση της αγοραπωλησίας από τους υπόλοιπους μετόχους» ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου των «κουκουβάγιων», Γουίλκινσον.