Πρόκληση η Γιουνάιτεντ για τον Χιούζ

Την αναμέτρηση της Στόουκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21/1, 17.00) περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία ο Μαρκ Χιούζ, ως ένα κρίσιμο τεστ για την ομάδα του απέναντι σε ένα δυνατό και φορμαρισμένο σύνολο, όπως είναι οι «κόκκινοι διάβολοι».



Πρόκληση η Γιουνάιτεντ για τον Χιούζ

«Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι αυτοί που ουσιαστικά δοκιμάζουν εσένα. Αυτή είναι η πρόκληση που πάντα αποδέχομαι.

Η Πρέμιερ Λιγκ πάντα σε δοκιμάζει, βδομάδα με τη βδομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια τεράστια πρόκληση για μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ένα από αυτά που θέλω να τα  πάμε καλά. Ξεκάθαρα βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Θα το απολαύσουμε ως παιχνίδι, όπως και οι φίλαθλοι μας πιο πολύ απ΄ ότι ένα παιχνίδι που περιμένουν να κερδίσουμε», ήταν τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκ Χιούζ.

Για τους τραυματίας των «potters» ενόψει του παιχνιδιού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε: «O Tζον (Γουόλτερς) αναρρώνει αλλά μάλλον για μια εβδομάδα ακόμα δεν θα χρησιμοποιηθεί, όπως και ο (Τζακ) Μπάτλαντ. Ο Τζέοφ Κάμερον επιστρέφει σήμερα και θα είναι στην προπόνηση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».