Αλλαγή τακτικής στη Γιουνάιτεντ!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φέρεται να προσπαθεί να πείσει τους μετόχους ότι την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να του διαθέσουν ένα μπάτζετ της τάξης των 60 εκ λιρών.



Αλλαγή τακτικής στη Γιουνάιτεντ!

Ο Σκωτσέζος τεχνικός δε συνηθίζει να καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους, έχοντας συνηθίσει τους ανθρώπους της διοίκησης σε μια πιο λιτή μεταγραφική πολιτική. Πιστεύει όμως ότι την επόμενη σεζόν με 2-3 καλά ονόματα οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είναι σε θέση να αναζητήσουν ξανά το όνειρο του τρεμπλ. Για φέτος ο προγραμματισμός δείχνει να έχει λήξει ουσιαστικά. Το Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε τέλος στα προημιτελικά, ενώ και η μάχη στην Πρέμιερ Λιγκ μοιάζει να χάνεται από την Τσέλσι.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Φέργκιουσον βρίσκονται ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Νταβίντ Σίλβα της Βαλένθια και τα λεφτά που εισπράχθηκαν πέρυσι από την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνουν και περισσεύουν για τις εν λόγω μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο δε θέλει να το παρακάνει και να προχωρήσει σε επιπλέον υπεράριθμες προσθήκες, για να βασιστεί και πάλι στον κορμό που έχει δημιουργήσει, με τις κατάλληλες προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.