Έχει ακόμα μέλλον ο Ντρογκμπά…

Αν και κλείνει τα 33 του χρόνια το Μάιο, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θεωρεί πως δεν έχει φτάσει ακόμα στην «αιχμή» της καριέρας του.



Έχει ακόμα μέλλον ο Ντρογκμπά…


 «Νομίζω πως όσο περνούν τα χρόνια, βελτιώνομαι. Ξεκίνησα πολύ αργά να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αφού ήμουν 25 χρονών όταν έπαιξα στη Μαρσέιγ ένα χρόνο και μετά ήρθα εδώ» ανέφερε ο επιθετικός της Τσέλσι στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου. «Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, πάντως νιώθω πως γίνομαι όλο και καλύτερος σε κάθε σεζόν και επειδή ακριβώς ξεκίνησα αργά δεν έχω βαρεθεί ή κουραστεί να παίζω. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω γιατί αγαπώ αυτό που κάνω» κατέληξε ο Ντρογκμπά.

Εξαιτίας των απουσιών του Τζον Τέρι και του Φρανκ Λαμπάρντ, ο Ντρογκμπά φόρεσε το περιβραχιόνιο αλλά κατά τη διάρκεια της αρχηγίας του, τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν και τα καλύτερα... ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και «αφλογιστία» του εδώ και έξι αγώνες. «Προσπαθώ να δώσω κίνητρα και το καλό παράδειγμα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό βέβαια συμβαίνει και όταν δεν είμαι αρχηγός. Το περιβραχιόνιο δεν αλλάζει κάτι σε μένα. Δεν έχει αλλάξει την προσωπικότητα μου» δήλωσε.

Ο 32χρονος άσος, που διανύει την έβδομη σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, έχει δύο βασικούς στόχους για αυτή τη χρονιά.

«Πρώτα από όλα, να έχουμε όλη καλή υγεία, γιατί έτσι μόνο μπορείς να καταφέρεις ότι επιθυμείς. Στη συνέχεια, θα ήθελα να δω όλους τους ανθρώπους της Τσέλσι να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ».

TAGS: