Στήριξη σε Μουρίνιο από Φέργκιουσον

Σίγουρος πως η δουλειά του Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει και αποδίδει καρπούς πλέον είναι ο Σερ Άλεφ Φέργκιουσον, ο οποίος μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στους «κόκκινους διαβόλους».



Στήριξη σε Μουρίνιο από Φέργκιουσον

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πρώτη του χρονιά στο Μάντσεστερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει την εύνοια και την στήριξη του θρυλικού τεχνικού του συλλόγου, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που πιστεύει πως με τον Πορτογάλο η Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα, μετά από ένα σερί 17 αήττητων αγώνων, να τα πάει ακόμα καλύτερα και να ανέβει στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

«Πιστεύω ότι τα έχει πάει πραγματικά εξαιρετικά. Είναι σαν έναν παίκτη που έρχεται στο Μάντσεστερ, δεν είναι εύκολο το να αλλάξεις τη μοίρα του συλλόγου σε σύγκριση με τη δίκη μου περίοδο. Είχα την εντύπωση πως ο Λουίς Φαν Χάαλ έκανε καλή δουλειά και ο Μουρίνιο μετά από εκείνον εξαιρετική.

Η ομάδα παίζει καλά ενώ έχει υπάρξει και άτυχη. Είχε έξι ισοπαλίες, αν και σε κάθε παιχνίδι άξιζε να κερδίσει. Χωρίς αυτές, θα μπορούσε να κοντράρει την Τσέλσι. Ο Ζοσέ μπορεί να βρίσκει λύσεις πλέον, μπορείς να το δεις αυτό.

Υπήρξε μια περίοδος μέσα στη χρονιά όπου.. φούντωνε με τις αποφάσεις και τις αντιδράσεις των συναισθημάτων του. Τώρα τον βλέπεις πιο ήρεμο. Αυτή είναι η κύρια παρατήρηση για την ομάδα τώρα. Παίζει με μεγάλη ενέργεια, προσήλωση και θέληση για τη νίκη, που είναι φυσικά σημαντικό», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο BBC o Σκωτσέζος πρώην τεχνικός για τον Ζοσέ Μουρίνιο.