«Iron Men» …εν όψει (video)

Στη δημοσιότητα βγήκε το trailer της αποχαιρετιστήριας για το «Μπόλιν Γκράουντ» ταινίας που ετοιμάζουν εδώ και περίπου ένα χρόνο οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ.



«Iron Men» …εν όψει (video)

Τα «σφυριά» έχουν ως γνωστόν μετακομίσει από τις αρχές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, αφήνοντας πίσω τους το ιστορικό «Άπτον Παρκ» το οποίο αποτέλεσε το σπίτι της ομάδας για 112 χρόνια, διάστημα κατά το οποίο -όπως είναι λογικό-ο σύλλογος αποκόμισε αμέτρητες στιγμές δόξας.

Ο Ρέι Γουίνστον αλλά και η κυρία Άρνολντ (σ.σ. μετρά σήμερα έναν αιώνα ζωής) αποτελούσαν δύο από τις χαρακτηριστικότερες μορφές στις κερκίδες του «απερχόμενου κάστρου», και ανέλαβαν την ευθύνη να μας μεταφέρουν μέσω της πολυαναμενόμενης ταινίας, ένα δείγμα από την ατμόσφαιρα που είχαν την τύχη να βιώνουν κάθε σαββατοκύριακο από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια και μέχρι τον περασμένο Μάιο.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες θα υποδεχτούν τους «Iron Men» στις αρχές Μαρτίου του 2017. Μέχρι τότε ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει μια μικρή αλλά ομολογουμένως γλυκεία γεύση από το ολιγόλεπτο βιντεάκι που ετοίμασαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: