Κιν: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο»

Ευτυχισμένος με την πρόκριση της Ίπσουιτς στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ είναι ο Ρόι Κιν όχι για τη δική του καριέρα, αλλά για τους παίκτες και κυρίως για τον κόσμο της ομάδας. Η απογοήτευση στην κερκίδα τον τελευταίο καιρό τον έχει στενοχωρήσει όμως τώρα ελπίζει να έχουν την συμπαράσταση περισσότερων οπαδών στο πλευρό τους.



Κιν: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο»

«Χαίρομαι πιο πολύ για τους παίκτες και τους οπαδούς. Όχι για τη καριέρα μου. Είχαμε απογοητεύσει τους φιλάθλους μας και τώρα τους δώσουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν. Ήρθαν 11-12.000 και ελπίζω σύντομα να έρθουν περισσότεροι στα ημιτελικά», τονίζει ο Ιρλανδός τεχνικός.

Στη συνέχεια μίλησε για το δύσκολο έργο που θα έχουν στα ημιτελικά κόντρα στην Άρσεναλ και την ανάγκη να ορθοποδήσουν και πάλι στο πρωτάθλημα μετά την κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών που τους βρίσκει πλέον στη 16η θέση:

«Είναι ένα μεγάλο κέρδος για μας η πρόκριση στα ημιτελικά. Ο αντίπαλος βέβαια τώρα είναι ο δυσκολότερος που θα μπορούσε να μας τύχει, όμως θα είναι ωραία εμπειρία για τους παίκτες. Για μας όμως το σημαντικότερο είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε».