Τα εύσημα στους παίκτες του ο Άλαρνταϊς

Την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Κρίσταλ Πάλας με αντίπαλο την Μπόρνμουθ εκτός έδρας (2-0) επευφήμησε ο Σαμ Άλαρνταϊς, ενώ άφησε… υποσχέσεις για το μέλλον και για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας του στα επόμενα παιχνίδια.



Τα εύσημα στους παίκτες του ο Άλαρνταϊς

Ο Σαμ Άλαρνταϊς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Κρίσταλ Πάλας (από τις 23/12 του περασμένου έτους και μετά από εφτά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ) και χαροποιήθηκε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στους «αετούς» του Λονδίνου τον τελευταίο καιρό.

«Το πλάνο παιχνιδιού μας δούλεψε εκπληκτικά, και από την πλευρά μας περιορίσαμε σημαντικά τα… χαζά λάθη που κάναμε πρόσφατα, ενώ ήμασταν και κυνικοί στην επίθεση. To να περιορίζεις τη Μπόρνμουθ στη δική της περιοχή ήταν το ‘κλειδί’ για μένα, καθώς θα είχαν μετά πολύ λίγες ευκαιρίες για να επιτεθούν. Θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για μας το να δεχθούμε γκολ και εν τέλει αυτό δεν έγινε, νικώντας άνετα στο τέλος.

Νομίζω πως ήταν η ανταμοιβή μας για τη σκληρή δουλειά που γίνεται εντός και εκτός γηπέδου. Οι παίκτες μου με ακούν σε καθημερινή βάση σχετικά με τις μικρές αλλαγές που επιχειρούμε και το να δουλεύουμε με διαφορετικά πλάνα θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον, αλλά και να έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα», ήταν τα όσα σχολίασε με το τέλος του παιχνιδιού στο «Vitality Stadium» ο 62χρονος τεχνικός.