Ερωτηματικά από Θερέθο για Γιουνάιτεντ-Γκριζμάν

Την αγάπη του Αντουάν Γκριζμάν για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη ζωή γενικότερα στην Ισπανία εξέφρασε ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Eνρίκε Θερέθο, χωρίς να «κλείνει» πάντως την πόρτα σε ένα πιθανό deal στο μέλλον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του παίκτη.



Ερωτηματικά από Θερέθο για Γιουνάιτεντ-Γκριζμάν

Τα δημοσιεύματα που «μπλέκουν» τον Αντουάν Γκριζμάν και τους «κόκκινους διαβόλους» δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ενρίκε Θερέθο να… μπερδεύουν μάλλον την κατάσταση παρά να την ξεδιαλύνουν σχετικά με μια μελλοντική παραχώρηση του Γάλλου στην αγγλική ομάδα.

«Κάθε φορά που βλέπω τον Αντουάν, τον αγκαλιάζω. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και αγαπάει τη ζωή στην Ατλέτικο», σχολίασε αρχικά στο ισπανικό ράδιο «COPE», για να αφήσει να εννοηθεί πάντως στη συνέχεια πως μια συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ήταν στο μέλλον κάτι που δεν θα εξέταζε προσεκτικά:

«Όταν διαβάζω τα υποθετικά σενάρια για μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, θεωρώ πως θα ήταν το καλύτερο σενάριο από εμπορικής πλευράς. Θα έπαιζε στην πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είναι το είδωλο του, και θα φορούσε το ίδιο νούμερο (σ.σ. 7) με εκείνον».