Ευρωπαϊκή «έξοδο» ονειρεύεται ο Σνάιντερλεν!

Στα μάτια του Μοργκάν Σνάιντερλεν, το να προσπεράσει η Έβερτον τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και να καταλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν, μόνο απίθανο σενάριο δεν φαντάζει!



Ευρωπαϊκή «έξοδο» ονειρεύεται ο Σνάιντερλεν!

«Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να φτάσουμε τις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω μας. Η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα έξι πόντων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέντε, οπότε γιατί όχι;

Έχουμε τη δυνατότητα να τους προλάβουμε, αν κάνουμε ένα καλό σερί αγώνων. Την ερχόμενη σεζόν θέλουμε να παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και να ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο τους φιλάθλους μας, είναι επομένως αναγκαίο να τελειώσουμε δυναμικά την χρονιά», τα όσα ανέφερε στο δίκτυο του Sky Sports o Γάλλος μέσος για τις φιλοδοξίες της νέας του ομάδας.

Όσο για τον προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν, είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Λέει αυτά που πραγματικά σκέφτεται, κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Θέλει οι παίκτες του να βελτιώνονται, όμως είναι ιδιαίτερα ήρεμος και παραμένει ψύχραιμος, όταν τα πράγματα εκτυλίσσονται πολύ καλά ή πολύ άσχημα. Είναι ένας νικητής, και ως παίκτης και ως προπονητής».