Δεν παραχωρεί Μπρέρετον η Νότιγχαμ Φόρεστ

Με δηλώσεις του στη «Nottigham Post», ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασαουί, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπεν Μπρέρετον ή οποιοδήποτε άλλου νεαρού παίκτη από τους «Τricky Trees».



Δεν παραχωρεί Μπρέρετον η Νότιγχαμ Φόρεστ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ μάλλον δεν θέλουν να επαναλάβουν κάποιο λάθος παρόμοιο με εκείνο του εκπληκτικού φέτος Όλιβερ Μπερκ (έφυγε για τη Λειψία το περασμένο καλοκαίρι), αλλά σκοπεύουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Μπεν Μπρέρετον αλλά και κάθε νέο και ελπιδοφόρο παίκτη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας.

«Γιατί να θέλουμε να πουλήσουμε τον Μπρέρετον; Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που έρχονται από τις ακαδημίες μας, αφού έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτές. Και ο Γκάρι (Μπρέισιλ) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι ο λόγος που τόσοι παίκτες ‘ανεβαίνουν’ στην ανδρική ομάδα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός αυτό για τον σύλλογο και φυσικά θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να παίζουν εδώ», σχολίασε ο Κουβετιανός.

Ο 17χρονος Μπεν Μπρέρετον βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (ιδίως της Λίβερπουλ), όμως η ομάδα της Τσάμπιονσιπ αρνήθηκε τότε να τον παραχωρήσει.