Έτσι εκνεύρισε ο Αλιόσκι τον Πεπέ και κέρδισε την αποβολή (vid)
Ο Αλιόσκι πίεσε τόσο πολύ τον Πεπέ και του προκάλεσε τόσο έντονο εκνευρισμό που κέρδισε και την αποβολή του στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης της Λιντς με την Άρσεναλ.
Ο Αλιόσκι πίεσε τόσο πολύ τον Πεπέ και του προκάλεσε τόσο έντονο εκνευρισμό που κέρδισε και την αποβολή του στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης της Λιντς με την Άρσεναλ.
Η Mail on Sunday δημοσιεύει αποτελέσματα έρευνας που προκαλούν ένα πολύ γερό ταρακούνημα στο ποδόσφαιρο στο θέμα της άνοιας και των προβλημάτων που προκαλούν οι κεφαλιές στο ποδόσφαιρο μετά και το ζήτημα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό! Πολύ μεγάλο το ποσοσό που παρουσιάζει την πάθηση ως αιτία θανάτου!
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τελικά δεν μπορούσε ν' απειληθεί από κανέναν για το βραβείο του Golden Boy για το 2020 και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής. Τρεις Άγγλοι στην πρώτη 10άδα, με τον Σάντσο, τον Φόντεν και τον Σακά να εκπροσωπούν τις Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ αντίστοιχα.
Με το συμβόλαιο του Καταλανού να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και τις φήμες να κάνουν κατά διαστήματα την εμφάνισή τους, η Σίτι έπρεπε να ηρεμήσει από το θέμα του Γκουαρδιόλα και έχοντας σκεφτεί όσα πέτυχε ο Καταλανός με τον σύλλογο, πήρε την εύκολη απόφαση για το συμβόλαιο μέχρι το 2023.
Οι Ράις, Μάουντ και Φόντεν ήταν οι σκόρερ της ευρείας νίκης της Αγγλίας επί της Ισλανδίας με το τελικό 4-0 στο «Γουέμπλεϊ» και σημείωσαν κάτι που για την εθνική ομάδα της χώρας τους είχε να συμβεί από το τρομερά μακρινό 1883!
Σκοράροντας ακόμα δυο φορές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας για να συμβάλει στην ευρεία νίκη των «τρικολόρ» απέναντι στους Σουηδούς για το Nations League, ο Ολιβιέ Ζιρού ψαλίδισε ακόμα περισσότερο την απόσταση από την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.
Ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης, ο Μάρκους Ράσφορντ δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να μπορούν να προμηθεύονται βιβλία για να μάθουν με διαφορετικό τρόπο πως στις δυσκολίες της ζωής θα πρέπει πάντα να προχωρούν και ν' αντιμετωπίζουν ό,τι εμπόδιο έρχεται μπροστά τους.
Ο Τζακ Γκρίλις εντυπωσίασε τον κόσμο και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με όσα έκανε το βράδυ της Κυριακής απέναντι στο Βέλγιο και η εμφάνισή του ήταν τέτοια που τον έκανε τον κορυφαίο Άγγλο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης για το Nations League.
Ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες πάσες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου για τη Λίβερπουλ, προωθώντας το παιχνίδι της ομάδας του περισσότερο από κάθε άλλον μέσο στην Πρέμιερ Λιγκ!
Αποφασίζοντας την ματαίωση του αποτυχημένου σχεδίου PayPerView έπειτα από την εξέγερση των οπαδών, η Πρέμιερ Λιγκ έκανε ένα... πρώιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο με την live τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων μέχρι και τον προσεχή Ιανουάριο!