Ειδήσεις »

31.08.2024 | 13:51

Αιχμές Στέρλινγκ για Τσέλσι: «Στην Άρσεναλ υπάρχει δίψα και ενότητα...»

Ως την ιδανική επιλογή και την ομάδα στην οποία θεωρεί ότι ταιριάζει... γάντι, χαρακτήρισε την Άρσεναλ ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που έμμεσα μίλησε και γι' αυτά που θεωρεί ότι λείπουν από την Τσέλσι και που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. 

31.08.2024 | 12:53

Η Τσέλσι «καλούσε» τον Οσιμέν, εκείνος... το έπαιζε δύσκολος και τώρα αποτελεί «ξένο σώμα» για τη Νάπολι!

Η Τσέλσι το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Οσιμέν με τον μάνατζέρ του προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν αυτά που ήθελαν εκείνοι, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής δεν υπολόγισε καθόλου τη Νάπολι και τώρα που έμεινε εκεί, ο Κόντε τον έθεσε παντελώς εκτός ομάδας! Του πήραν μέχρι και τον αριθμό της φανέλας! 

31.08.2024 | 11:47

Σπάνιο παιδί ο Κιέζα - Μόνιμα μ' ένα χαμόγελο στα χείλη και με την ατάκα: «Ζω ένα όνειρο...»! (vids)

Ο Φεντερίκο Κιέζα δεν έχει σταματήσει να χαμογελά και να ζει την κάθε του στιγμή ως μέλος της Λίβερπουλ, δείχνοντας αυτές τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στο σύλλογο ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην καριέρα του. 

31.08.2024 | 09:10

«Σε όλους αρέσει να μιλούν, τώρα ακούστε και εμένα»: Τρομερή παρουσίαση του Στέρλινγκ από την Άρσεναλ! (vid)

Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ. Και η αλήθεια είναι πως το βίντεο της παρουσίασής του είναι φανταστικό. Και… πολλά υποσχόμενο!

30.08.2024 | 23:49

Οριστικό: Στην Τσέλσι ο Σάντσο - Οι όροι της συμφωνίας των «μπλε» με τη Γιουνάιτεντ!

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι! Ο Άγγλος εξτρέμ θα «τρέξει» για να υπογράψει το συμβόλαιο και να τελειώσει τη μετακίνησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μπλε» του Λονδίνου, έπειτα από το deal στο οποίο έφτασαν οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι! 

30.08.2024 | 23:24

Τα mate θα έχουν την τιμητική τους: Ανακοίνωσε Ουγκάρτε η Γιουνάιτεντ

Με το κλασσικό ρόφημα από τη Λατινική Αμερική, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την προσθήκη του Μανουέλ Ουγκάρτε στο ρόστερ της, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ από τη Νάπολι.