Ειδήσεις »

29.08.2024 | 14:03

«Επιτέλους ελεύθερος»: Ο Μοπέ φεύγει από την Έβερτον και το γιορτάζει!

Ο Νιλ Μοπέ με φοβερή ανάρτησή του στα social media δείχνει πως αισθάνεται απελευθερωμένος μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε για να μετακομίσει στη Μασσαλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και ν’ αφήσει την Έβερτον!  

29.08.2024 | 13:24

Ο Αρτέτα δεν άργησε καθόλου για τον αντι-Ράμσντεϊλ , αλλά υπάρχει ακόμα… απόσταση στο οικονομικό!

Η Άρσεναλ παραχώρησε τον Ράμσντεϊλ στη Σαουθάμπτον κι αμέσως έστειλε πρόταση στην Εσπανιόλ για τον Χοάν Γκαρθία! Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, θα προσπαθήσουν οι «κανονιέρηδες» να γεφυρωθεί.  

29.08.2024 | 11:38

Φοβερή ατυχία στην Μπράιτον: Έπαιξε μόλις 9 λεπτά και τώρα θέλει χειρουργείο στον αστράγαλο!

Ντεμπούτο για... 9 λεπτά και τέλος! Ο Ο'Ράιλι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη δράση για την Μπράιτον, αφού, ο τραυματισμός στον αστράγαλο χρειάζεται χειρουργείο και οι «γλάροι» δεν μπορούν να χαρούν την τελευταία, χρονικά, μεταγραφή τους! 

29.08.2024 | 10:57

He is a... Kepa: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή από την Τσέλσι!

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγα είναι επίσημα παίκτης της Μπόρνμουθ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι! Οι «cherries» ήθελαν τερματοφύλακα από τοπ επίπεδο κι αφού δεν τα κατάφεραν με την περίπτωση του Μαμαρντασβίλι, απέκτησαν τον Ισπανό πορτιέρε από τους «μπλε» του Λονδίνου. 

29.08.2024 | 10:08

Ο κόσμος, μια μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά για εκείνον: Ο Τονάλι έλειψε πολύ στη Νιούκαστλ και οι οπαδοί τον υποδέχθηκαν με λατρεία (vid)

Ο Τονάλι έπειτα από 308 ημέρες επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι για τη Νιούκαστλ μετά την τιμωρία των 10 μηνών και ο κόσμος της ομάδας έδειξε στον Ιταλό χαφ πως η αγκαλιά τους παραμένει ανοιχτή για εκείνον, έχοντας αφήσει πίσω τον εθισμό του.

29.08.2024 | 00:47

Μία κλήρωση διαφορετική από τις άλλες: Τα ματς του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ, στα δύσκολα Λίβερπουλ και Μπράιτον!

Ώρα για τρίτο γύρο Λιγκ Καπ! Η κλήρωση μόλις ολοκληρώθηκε. Ενδιαφέροντα ματς, σε μία διαδικασία διαφορετική από τα προηγούμενα έτη. Διαβάστε και θα καταλάβετε, με τα ζευγάρια που έκαναν την εμφάνισή τους να μας κρατούν στην… αναμονή!

29.08.2024 | 00:10

Η Γουίμπλεντον της League Two απέκλεισε την Ίπσουιτς! – «Ματσάρα» στο Κάρντιφ, παράπονα για γκολ με χέρι από την Μπόρνμουθ! (vids)

Δείτε όσα συνέβησαν στην δεύτερη ημέρα του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ, λίγα λεπτά πριν από την επικείμενη κλήρωση, στην οποία συμμετέχουν και όλες οι ομάδες της Premier League. Εξαιρετική Γουλβς του Ποντένσε, αποκλεισμός για τη Σουόνσι του Άμπεϊ, τρομερά «μαχητική» η Κάρντιφ του «βασικού» Δημήτρη Γούτα. Έμεινε εκτός η Ίπσουιτς από τη Γουίμπλεντον της League Two, προκρίθηκε η Νιούυκαστλ στα πέναλτι, κόντρα στη Νότιγχαμ. Κάνει παράπονα για το γκολ με το οποίο αποκλείστηκε η Μπόρνμουθ, θεωρώντας πως είναι χέρι του Μπόουεν!

28.08.2024 | 22:50

«Για αυτό θέλει τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός»: Η τρομερή ασίστ στο Γουλβς – Μπέρνλι! (vid)

Ξεκίνησε βασικός, είναι εξαιρετικός και αισίως, δημιούργησε και γκολ για τη Γουλβς απέναντι στην Μπέρνλι! Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έδειξε… εύκολα, για ποιον λόγο τον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός.

28.08.2024 | 22:08

Θα λείψει πολύ στον κόσμο της Άρσεναλ: Πουλήθηκε ο Ράμσντεϊλ, έρχεται ο Ζοάν Γκαρθία!

Παρελθόν από την Άρσεναλ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Άαρον Ράμσντεϊλ, με τον Άγγλο γκολκίπερ να αποχωρεί για τη Σαουθάμπτον. Κλείνει άμεσα στους Λονδρέζους ο Ζοάν Γκαρθία από την Εσπανιόλ!

28.08.2024 | 19:52

Το πάρτι που του άξιζε: Ο Λάιντερς οδήγησε τη Ζάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ και στ' αποδυτήρια έγινε χαμός! (vid)

Αήττητος στα πρώτα 7 παιχνίδια του. Έστειλε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ζωή ξεκίνησε υπέροχα για τον Πεπ Λάιντερς στη Ζάλτσμπουργκ και το πάρτι που στήθηκε στ' αποδυτήρια μετά την πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το άξιζε στο 100%.