Ειδήσεις »

04.10.2024 | 17:49

Ράτκλιφ για Τεν Χαγκ: «Δεν μπορώ ν’ απαντήσω, δεν θα είναι δική μου η απόφαση»!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι δική του η απόφαση, όταν κι αν παρθεί αυτή, για τον Ολλανδό τεχνικό. «Θέλουμε τη Γιουνάιτεντ να φτάσει εκεί που ανήκει και αυτή τη στιγμή είναι μακριά από αυτό» είπε!  

04.10.2024 | 17:19

Ο Ντέλε Άλι έφτασε στους 19 μήνες εκτός δράσης κι ακόμα πρέπει να περιμένει!

Νέο πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατά πίσω σωματικά και πνευματικά. Ο Ντέλε Άλι έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα μια αναποδιά στην καριέρα του και ήδη «τρέχει» 19 μήνες δίχως παρουσία σε επίσημο ματς…  

04.10.2024 | 13:31

Πρόβλημα και αναμονή με Κιέζα στη Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φεντερίκο Κιέζα για να ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιταλού ενόψει της εξόρμησης της Λίβερπουλ στο Selhurst Park, το μεσημέρι του Σαββάτου. 

04.10.2024 | 11:34

Έκλεισε τα social media και... ξαναβρήκε την υγειά του: Ο Μπρέναν Τζόνσον σκοράρει αδιαλείπτως για την Τότεναμ!

Το κατάφερε και το βράδυ της Πέμπτης, πετυχαίνοντας το δεύτερο, καθοριστικό γκολ για την Τότεναμ που επιβλήθηκε 2-1 της Φερεντσβάρος. Ο Μπρέναν Τζόνσον έκλεισε τα social media και έδιωξε ένα τεράστιο βάρος από πάνω του, με αποτέλεσμα να βρίσκει συνεχώς δίχτυα το τελευταίο διάστημα! 

04.10.2024 | 11:20

Η φετινή Τσέλσι είναι μια οικογένεια: Το σπριντ του Νέτο στον Ντισασί και η επιμονή του να βγάλει ο Ενκουνκού το μπαλόνι (vids)

Η συμπεριφορά των παικτών της Τσέλσι στον αγωνιστικό χώρο αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Κι όχι για τις στιγμές που η μπάλα κυκλοφορεί στο χορτάρι, όσο σε πανηγυρισμούς και σε στιγμιότυπα που δεν πιάνουν εύκολα οι κάμερες. Ο Έντσο Μαρέσκα βλέπει την ομοιογένεια στο γήπεδο και χαίρεται για την οικογένεια που έχουν φτιάξει. 

03.10.2024 | 23:57

Ναι μεν φαβορί η Τσέλσι, αλλά θα πρέπει επιτέλους να φτιάξει και άμυνα...

Προφανώς και είναι ίσως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό Conference League. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν γίνεται να κάνει όλα τα παιχνίδια της... χαρά για τους οπαδούς. Όπως και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Μπράιτον, έτσι και τώρα, οι «μπλε» επιβλήθηκαν 4-2 της Γάνδης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην έναρξη της τρίτης κατά σειρά διοργάνωσης της UEFA. Και μπορεί επιθετικά να έχει.. .χίλιους τρόπους να σκοράρει, αλλά θα πρέπει και η άμυνα κάποια στιγμή να σοβαρευτεί... 

03.10.2024 | 23:56

Πήρε έναν βαθμό με «10» παίκτες η Γιουνάιτεντ – «Έφτιαξε» το βράδυ στο τέλος ο Μαγκουάιρ, έσωσε τον Τεν Χαγκ!

Δύο ματς, δύο βαθμοί, κακή εικόνα και ανατροπή από την Πόρτο μέσα σε 23 αγωνιστικά λεπτά! Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε και η 2η αγωνιστική του Europa League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως «σώθηκε» στο φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ! Σκόραρε στο 91ο λεπτό και με το τελικό 3-3, μένει αήττητη στην Ευρώπη.

03.10.2024 | 21:40

Η Τότεναμ αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά ήταν σοβαρή και έκανε το 2Χ2 στο Europa League!

Μπορεί να μην συνέχισε την «παράδοση» αυτής της εβδομάδας για τους Άγγλους στην Ευρώπη, όμως στο τέλος της ημέρας, έκανε τη δουλειά της! Επικράτησε με 2-1 της Φερεντσβάρος και έκανε το 2Χ2 στο Europa League!                                                    

03.10.2024 | 19:25

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πως μπορεί να κάνει δικό της τον Άρνολντ της Λίβερπουλ λόγω… Μπέλιγχαμ!

Πόσο εύκολα ή δύσκολα λέει ένας ποδοσφαιριστής «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης; Πολύ! Πόσω δε μάλλον, στην περίπτωση που είναι και φίλος με έναν εκ των κορυφαίων της «Βασίλισσας»… Αναφερόμαστε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον Αλεξάντερ Άρνολντ και η Λίβερπουλ… αγχώνεται!