Ειδήσεις »

10.10.2024 | 23:52

Τελικά, σταματά ποτέ ο Χάαλαντ; Στα 24 του έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Νορβηγίας!

Για εκείνον φαντάζει ακόμα μια απλή νύχτα, αλλά για την ποδοσφαιρική ιστορία είναι κάτι ιδιαίτερο γι' ακόμα μια φορά. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δυο γκολ απέναντι στη Σλοβενία κατάφερε με μόλις 36 παιχνίδια με τη φανέλα με το εθνόσημο να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας! 

10.10.2024 | 23:41

Η UEFA της είπε «παίξε», η Ελλάδα απάντησε «θα το κάνω για τον Μπάλντοκ»: ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «WEMBLEY»!

Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ένα διήμερο που δεν περιγράφεται με λόγια. Η Ελλάδα έχει βιώσει πρωτόγνωρες στιγμές και αναγκάστηκε να παίξει ένα παιχνίδι. Η UEFA της είπε «όχι» και η Εθνική απάντησε «θα το κάνω, για τον Μπάλντοκ»! Και το έκανε. κέρδισε μέσα στην Αγγλία (1-2), για πρώτη φορά στην ιστορία της, με γκολ στο 93ο λεπτό από τον Παυλίδη! Δεν περιγράφεται…  

10.10.2024 | 20:48

Ανανεωμένη και... χωρίς φορ η Αγγλία απέναντι στην Ελλάδα, στην 11άδα οι Κόλγουιλ, Γκόρντον και Πάλμερ!

Ο Λι Κάρσλεϊ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλα τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του και να το κάνει φρεσκάροντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο Κόλγουιλ τελικά βρίσκεται στα στόπερ, πήραν φανέλα βασικού οι Λιούις, Πάλμερ και Γκόρντον. 

10.10.2024 | 19:51

Το μαγεμένο βλέμμα, τα γκολ, το πάθος, οι στιγμές ευτυχίας: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μάς έδειξε πώς θα πρέπει να θυμόμαστε τον Τζορτζ Μπάλντοκ... (vid)

Μέσα από ένα βίντεο περίπου 200 δευτερολέπτων, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τιμά τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ και μάς δείχνει πώς θα πρέπει να τον κρατήσουμε στη μνήμη μας. Χαμογελαστός, έντονο, χαρούμενο, ποδοσφαιρικά γεμάτο. Κι όμως, ο πόνος δεν φεύγει τόσο εύκολα...

10.10.2024 | 14:43

«Χάνει Μαζράουι η Γιουνάιτεντ, παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία ο παίκτης»!

Αυτό της έλειπε τώρα! Εκτός δράσης για διάστημα δυο μηνών αναμένεται να μείνει ο Νουσέρ Μαζράουι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παίκτη να έχει παρουσιάσει καρδιακή αρρυθμία σε εξετάσεις που υποβλήθηκε!  

10.10.2024 | 13:02

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ… τέλος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ξεκαθάρισε ο ίδιος, θα απέχει από τους πάγκους και το 2025!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτεται τον Γκάρετ Σάουθγκεϊτ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη για τη διαδοχή του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας, όμως ο ίδιος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο!