Ο Άλισον... μιλάει στην μπάλα και αυτή «υπακούει»! (video)
Αν και τερματοφύλακας, η βραζιλιάνικη... φύση του Άλισον Μπέκερ του επιτρέπει να «μιλά» στην μπάλα και να διδάσκει στους συμπαίκτες του τι εστί... τεχνική κατάρτιση!
Αν και τερματοφύλακας, η βραζιλιάνικη... φύση του Άλισον Μπέκερ του επιτρέπει να «μιλά» στην μπάλα και να διδάσκει στους συμπαίκτες του τι εστί... τεχνική κατάρτιση!
Μεγάλη κουβέντα ξεστόμισε ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998…
Αν και βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για την είσοδο της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκε ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του γιου του, Ρόμεο, τρελαίνοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Millfield.
Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια από τη μαγική στιγμή και το ανεπανάληπτο ανάποδο – ψαλίδι του Γουέιν Ρούνεϊ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι!
Το βίντεο αυτό μπορεί να μετράει πλέον αρκετά χρόνια ύπαρξης, όμως, η επαναφορά του στα social media έκανε...χαμό. Η παλιά, καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προπονηθεί για μια μέρα υπό τις οδηγίες του Τζέιμς Κορντέν. Ναι, δεν είχε πάει και τόσο επαγγελματικά το πρόγραμα...
Είναι ντροπιαστικό μία... Φαντάσου να σου συμβεί εις διπλούν! Χωρίς ίχνος... ελέους ο Σαΐντ Μπενραχμά προκάλεσε διπλή «ανακατωσούρα» στον δύσμοιρο ποδοσφαιριστή της Μίντλεσμπρο!
Η Άρσεναλ κάνει μίνι – προετοιμασία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε αυτό το πρώτο, ιστορικά, χειμερινό διάλειμμα της Πρέμιερ Λιγκ και το... μενού είχε βόλτα στην έρημο αλλά και παρέα από καμήλες για τον Παπασταθόπουλο και τους συμπαίκτες του.
Αν αναρωτιέσαι πως αισθάνονται ή πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ τις στιγμές πριν από την πρώτη σέντρα των εντός έδρας αγώνων, με το «Άνφιλντ» στο πόδι να τραγουδάει το «You'll never walk alone», υπάρχει το βίντεο που λύνει κάθε απορία και... ανατριχιάζει.
Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε ο Ντέιβιντ Μόγιες για το αν θα ήθελε τον Λιονέλ Μέσι στη Γουέστ Χαμ…
Ο Τζέιμς Μίλνερ δεν θα μπορούσε ν'αφήσει ασχολίαστα τα νέα μέλη της οικογένειας της Λίβερπουλ και τα παιδάκια που υποδέχθηκαν οι Χέντερσον και Σαλάχ ακριβώς εννέα μήνες και μια ημέρα από το επικό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ!