Ειδήσεις » BREAKING NEWS

10.10.2024 | 22:59

«Για τον Μπάλντοκ, μέσα στην Αγγλία»: Η Ελλάδα προηγείται, ένα ολόκληρο «Wembley» χειροκροτεί! (pic)

Απίστευτες στιγμές, φοβερή ατμόσφαιρα, η Εθνική μας ομάδα προηγείται μέσα στο «Wembley» και αφιερώνει το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ! Χειροκρότησαν και οι Άγγλο, 1-0 το σκορ στο 50ο λεπτό!  

10.10.2024 | 12:20

Ζήτησε αναβολή η Ελλάδα για τον Μπάλντοκ, δεν άφησε περιθώριο η UEFA

Σέντρα κανονικά θα έχουμε στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελλάδα την Πέμπτη (10/10) το βράδυ, παρά τις προσπάθειες της Εθνικής για αναβολή, λόγω της «τραγωδίας» με τον  Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν κατέστη εφικτό, απάντησε αρνητικά η UEFA.

08.10.2024 | 19:48

Τέλος το meeting της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από επτά ώρες – Καμία απόφαση, συνεχίζει (?) ο Τεν Χαγκ! (vid)

Τέλος έλαβε το meeting της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από επτά ώρες, με τα υψηλά στελέχη της INEOS και τον Σερ Τζιμ Ράκτλιφ να συναντούν τον Έρικ Τεν Χαγκ! Δεν φαίνεται να έχει παρθεί προς το παρόν κάποια απόφαση…

07.10.2024 | 01:00

Ο ένας συμφώνησε, ο άλλος θα πει «ναι»: Δύο ανανεώσεις στόπερ στη Λίβερπουλ, όχι… ακόμα του Φαν Ντάικ!

Μεγάλα νέα για τους φίλους της Λίβερπουλ, ο Fabrizio Romano αποκάλυψε τους δύο παίκτες που ανανεώνουν με τα «κόκκινα». Στόπερ και οι δύο, δεν είναι ο… Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε αυτούς και αναμένονται εξελίξεις!

06.10.2024 | 15:40

Η δήλωση του Τεν Χαγκ πριν το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το «ακραίο» σενάριο με τον Τσάμπι Αλόνσο!

Δήλωση Έρικ Τεν Χαγκ πριν το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απόλυτα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο πλάνο του. Ξεκάθαρα… ανεπηρέαστος σε σχέση με οτιδήποτε ακούγεται γύρω του!

04.10.2024 | 15:10

Νικητής ο Ντιαρά στην κόντρα με τη FIFA και ίσως αλλάξουν όλα στις μεταγραφές!

Μία τεράστια νίκη απέναντι στη FIFA φαίνεται πως έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ο Λασάνα Ντιαρά, σε ένα αποτέλεσμα που ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε οτιδήποτε αφορά τις μεταγραφές!

01.10.2024 | 20:18

Η απόλυτη δικαίωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απόφαση της Premier League για την κόκκινη του Μπρούνο!

Απίστευτη εξέλιξη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Premier League αποφάσισε να πάρει πίσω την κόκκινη κάρτα του Μπρούνο Φερνάντες και να κάνει αποδεκτή την ένσταση των «κόκκινων διαβόλων»! Δεν χάνει προφανώς παιχνίδι της ομάδας του ο Πορτογάλος αρχηγός…