Ειδήσεις » BREAKING NEWS

28.07.2024 | 17:28

Δίνει Γουάν - Μπισάκα, παίρνει Μαζράουι: Η Γιουνάιτεντ κλείνει τα deal το ένα πίσω απ' το άλλο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2024 δείχνει αποτελεσματική στα deals, αφού φρόντισε αμέσως να έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Νουσέρ Μαζράουι, ώστε να καλύψει το κενό που κατά πάσα πιθανότητα θ' αφήσει πίσω του ο Άαρον Γουάν - Μπισάκα πηγαίνοντας στη Γουέστ Χαμ. 

27.07.2024 | 21:26

Μεγάλη κίνηση του ΠΑΟΚ: Παίρνει πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, «κέρδισε» τη… μισή Ευρώπη!

Μία πολύ σημαντική κίνηση ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τον Fabrizio Romano τα βρήκε σε όλα με τον Σόλα Σορτάιερ, που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έρχεται στην Ελλάδα ως ελεύθερος, οι Θεσσαλονικείς «κέρδισαν» ομάδες από τη… μισή Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία, ώστε να τον κάνουν δικό τους!

26.07.2024 | 20:25

«Ξέσπασε» στο Instragram ο Έντερσον και μίλησε για τη Σίτι, τον Ορτέγκα και τη νέα σεζόν! (pic)

Δεν άντεξε άλλο να διαβάζει δημοσιεύματα δίχως ρεαλιστική βάση ο Έντερσον και αποφάσισε να πάρει θέση μέσω ανάρτησής του στο Instagram. Ξεκαθάρισε τη θέση του, αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, τη νέα σεζόν και τον Στέφαν Ορτέγκα!

23.07.2024 | 13:15

Ο Φαν Ντάικ είπε στη Λίβερπουλ τι θέλει για το μέλλον: «Πού να πάω, ανανεώστε με, μόνο… κόκκινα!»

Θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ, το ξεκαθάρισε, στόχος του είναι να ανανεώσει και αυτό αναμένεται να συμβεί! Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι «κόκκινος» και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια!

22.07.2024 | 17:44

Το τρελό καλοκαίρι της Άστον Βίλα συνεχίζεται: Ανακοίνωσε και Ονανά με 50 εκατομμύρια!

Η Άστον Βίλα ολοκλήρωσε ακόμα μια πολύ μεγάλη δική της μεταγραφή και μια από τις καλύτερες στην Αγγλία για το φετινό καλοκαίρι, με τον Αμαντού Ονανά να βάζει την υπογραφή του σε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά το deal 50 εκατομμυρίων με την Έβερτον!

21.07.2024 | 14:26

«Άαρον, είσαι εδώ;» Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον Σέτφορντ, αλλά όλοι πρόσεξαν μία… λεπτομέρεια!

Την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή ανακοίνωσε η Άρσεναλ, η οποία έκανε δικό της τον Τόμι Σέτφορντ από τον Άγιαξ, με φόντο την ενίσχυση της… ακαδημίας της! Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό και για τον Άαρον Ράμσντεϊλ;

20.07.2024 | 10:12

Επιστροφή… οκταετίας: Βρήκε την επόμενη ομάδα του ο Μάτιπ – Θα παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν!

Επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια ο Ζοέλ Μάτιπ και γίνεται… πρωταθλητής Γερανίας! Τον θέλει πολύ ο Τσάμπι Αλόνσο, πλησιάζει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και αγωνίζεται στο επόμενο Champions League!

19.07.2024 | 13:10

«Ναυάγιο» ξανά για τη μεταβίβαση των μετοχών της Έβερτον!

Και ξανά στο... μηδέν! Η Έβερτον ανακοίνωσε το άδοξο φινάλε των συζητήσεων με τo Friedkin Group έπειτα από τέσσερις εβδομάδες διαπραγματεύσεων και το κλαμπ του λιμανιού κάνει ακόμα μια φορά, μια τρύπα στο νερό στην προσπάθεια έναρξης μιας νέας εποχής!