Ειδήσεις » BREAKING NEWS

17.07.2024 | 13:00

Άλλαξε γνώμη και «πετάει» για Μάντσεστερ ο Γιόρο ώστε να γίνει «κόκκινος διάβολος»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τελικά δικό της τον Λένι Γιόρο, με τον ποδοσφαιριστή της Λιλ ν' αλλάζει γνώμη και από την προτεραιότητα που είχε δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, να επιλέγει τελικά την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ποιο το συνολικό κόστος της μεταγραφής, έτοιμο το ταξίδι και τα ιατρικά τεστ.  

14.07.2024 | 18:32

Και όμως, η Αγγλία θα έχει αλλαγή στην ενδεκάδα – Εκτός ο Τρίπιερ, παίζει ο Σο μετά από 148 ημέρες!

Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως θα έχει η Αγγλία στον τελικό του EURO 2024 απέναντι στην Ισπανία, με τον Λουκ Σο να παίρνει θέση βασικού αντί του Κίραν Τρίπιερ!

12.07.2024 | 11:20

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα βρήκε ομάδα και είναι… κρυφό: Η φωτογραφία με φανέλα και σορτσάκι, στην προπόνηση! (pic)

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο, είπε πως θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, βρήκε αμέσως ομάδα, για να αποτελέσει μέλος του τεχνικού της τιμ. Και είναι… κρυφό. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα επέστρεψε και είναι στην Ισπανία!

11.07.2024 | 19:16

Οι ΗΠΑ πήγαν για την «βόμβα» με Κλοπ: Επιβεβαιώθηκε η φήμη, αποφάσισε άμεσα ο Γερμανός!

Επιβεβαιώθηκε η φήμη που ήθελε τον Γιούργκεν Κλοπ να προσεγγίζεται από τις ΗΠΑ, με τον Γερμανό, τέως προπονητή της Λίβερπουλ ωστόσο, να απορρίπτει ευγενικά το εν λόγω ενδεχόμενο!

08.07.2024 | 11:59

Η μεγάλη επιστροφή του Φαν Νίστελροϊ στη Γιουνάιτεντ - Υπογράφει και πιάνει δουλειά!

Στο Μάντσεστερ για να υπογράψει για τα επόμενα δυο χρόνια και να πιάσει δουλειά στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, επισημοποιώντας τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

07.07.2024 | 17:09

Αποχαιρετά ακόμα ένας αρτίστας: Ρίχνει τους τίτλους τέλους ο Τιάγκο Αλκάνταρα!

Έχοντας ζοριστεί τρομερά τον τελευταίο χρόνο και έχοντας αντιληφθεί πως θα πρέπει ν' ακούσει το σώμα του, ο Τιάγκο Αλκάνταρα εμφανίζεται έτοιμος να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, έχοντας πια μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ. Έτοιμο το 'χει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αφού έχει κάνει προεργασία...  

06.07.2024 | 16:14

«Αυτό είναι ασέβεια»: Βρήκαν τον Κλοπ σε διακοπές, τον τράβηξαν βίντεο και φώναζαν το όνομα της Γιουνάιτεντ! (vid)

Ένα σκηνικό που δεν χαρακτηρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έλαβε χώρα στην Ισπανία, με φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλησιάζουν τον Γιούργκεν Κλοπ, να του φωνάζουν το όνομα της ομάδας τους και να τον βγάζουν βίντεο!

05.07.2024 | 14:00

Τιμωρήθηκε τελικά ο Μπέλιγχαμ για την «χειρονομία» του, παίζει κανονικά απέναντι στην Ελβετία!

Παρών ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στον κρίσιμο προημιτελικό της Αγγλίας με την Ελβετία, αφού η τιμωρία που του επιβλήθηκε για ένα ματς, είναι με αναστολή! Παρ' όλα αυτά, θα πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο!