Ειδήσεις » BREAKING NEWS

01.10.2024 | 16:12

Τραυματισμός στη Λίβερπουλ, χάνει την Μπολόνια και… βλέπουμε: Το είπε και ο Σλοτ, ώρα για Ντάργουιν Νούνιες!

Άσχημα νέα για τον κόσμο της Λίβερπουλ, δύο τραυματισμοί, χάνουν την Μπολόνια ο Ντιόγο Ζότα και ο Φεντερίκο Κιέζα! Τα επιβεβαίωσε αυτά ο Άρνε Σλοτ, την στιγμή πάντως που ο Άντι Ρόμπερτσον είναι διαθέσιμος.

30.09.2024 | 19:46

Δεν πάει πουθενά ο Τεν Χαγκ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατά… ζεστό τον Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ υποστηρίζει πως θα βρίσκεται όλη τη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο κόσμος της ομάδας έχει «διχαστεί». Τι λέει σε… φίλο του, Ολλανδό ρεπόρτερ, τι υποστηρίζει το Sky Sports, και πώς οι «κόκκινοι διάβολοι» κρατούν… ζεστό τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι!

29.09.2024 | 21:15

«Βγαίνω να μιλήσω μόνος μου, ακούσατε τι είπε ο Μάντισον;» Έξαλλος Φερνάντες για την κόκκινη στο Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!

Η αποκάλυψη του Μπρούνο Φερνάντες για τον Τζέιμς Μάντισον και η άποψή του για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε και θεωρεί εντελώς… άδικη, μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!

28.09.2024 | 09:40

«Ξέσπασε» ο Πεπ στις δηλώσεις του, στο στόχαστρο ο Αρτέτα: «Θέλετε… πόλεμο και είμαι εδώ - Ας πει η Άρσεναλ ό,τι γνωρίζει!» (vid)

Εκνευρισμένος σε συνέντευξή του ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στράφηκε απέναντι σε όλους, κατέκρινε τον Μικέλ Αρτέτα και την Άρσεναλ, ενώ δικαιολόγησε την συμπεριφορά του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ματς του «Έτιχαντ»! Αναφέρθηκε στις 115 παραβιάσεις, έκανε ξανά λόγο για… πόλεμο!

27.09.2024 | 18:15

Πεπ για Ρόδρι: «Έκανε την επέμβαση, τη νέα σεζόν θα είναι μαζί μας»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέτει οριστικά εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν τον Ρόδρι, τονίζοντας πως ο Ισπανός μετά και το χειρουργείο στο χιαστό και το μηνίσμο, δεν θα παίξει στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

26.09.2024 | 16:42

Η Μάντσεστερ Σίτι ΚΕΡΔΙΣΕ την Premier League: Τεράστια νίκη στα δικαστήρια!

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη φαίνεται πως πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι σε βάρος της Premier League, αναφορικά με τους κανονισμούς που σχετίζονται με χορηγικές συμφωνίες με εταιρίες, που συνδέονται με ιδιοκτήτες ομάδων! Δεν υπάρχει κάποια σχέση με τις κατηγορίες των 115 παραβάσεων. Διαφορετικές ξεκάθαρα οι δύο υποθέσεις!

25.09.2024 | 17:02

Αυτή θα ήταν τεράστια ανατροπή: Ο παίκτης που θέλει να πάρει η Σίτι και να «πικάρει» τη Λίβερπουλ!

Είναι δεδομένη η επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να κινηθεί για ποδοσφαιριστή ως αντί – Ρόδρι και ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί. Αν μάλιστα «κλείσει», ο κόσμος της Λίβερπουλ θα ενοχληθεί… αρκετά!

24.09.2024 | 19:12

Η «βόμβα» του καλοκαιριού ίσως έρθει από τον Σέζνι: Έχει αποσυρθεί, τον ζητά top ομάδα του Champions League για βασικό!

Μία μεγάλη κίνηση ενδέχεται να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες, με την Μπαρτσελόνα να ζητά από τον Βόιτσεκ Σέζνι να βάλει ξανά γάντια και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, ώστε να αναπληρώσει το κενό του Μαρκ Τερ Στέγκεν!

23.09.2024 | 16:30

ΕΠΙΣΗΜΟ: Συμφωνία για την πώληση της Έβερτον!

Η Έβερτον μπαίνει σε νέα εποχή, με την ομάδα να επισημοποιεί τη συμφωνία ανάμεσα στη Blue Heaven Holdings και τη Friedkin Group για τη μεταβίβαση του 94% των μετοχών του κλαμπ στη δεύτερη!