Ειδήσεις » BREAKING NEWS

20.09.2024 | 19:50

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην Άρσεναλ: Εκτός ο Έντεγκααρντ, ποια είναι τα 12 ματς που χάνει;

Σημαντικά νέα με αρνητικό αντίκτυπο φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την Άρσεναλ, με τον Μάρτιν Έντεγκααρντ να φημολογείται πως μένει εκτός για 12 ματς. Για 60 ημέρες. Για δύο μήνες. Δεν γίνεται πιο «ζόρικο» για τους Λονδρέζους, που θα πρέπει να μάθουν να «ζουν» χωρίς τον αρχηγό τους!

19.09.2024 | 20:47

Nοκ-άουτ για το ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Ντε Μπρόινε, αλλά δεν θα λείψει για καιρό από τη Σίτι...

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα πρέπει να ξεχάσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ την προσεχή Κυριακή, αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός.  

19.09.2024 | 15:25

Δημοσίευμα – σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις, αν κριθεί ένοχη!

Ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει «σοκ» στη Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με το οποίο οι «πολίτες» θα αποβληθούν από όλες τις διοργανώσεις, σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι για τις παραβιάσεις των κανονισμών!

14.09.2024 | 21:00

«Είναι ντροπή, χάσαμε στο Άνφιλντ, αλλά η Νότιγχαμ μόνο αμυνόταν»: Μίλησε ο Άλισον για τη Λίβερπουλ και την ήττα!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Άλισον Μπέκερ, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Απογοητευμένος ο Βραζιλιάνος, έκανε λόγο για… ντροπή, αλλά κατέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων!

13.09.2024 | 14:48

Η πρώτη δήλωση του Πεπ για τις 115 παραβιάσεις της Σίτι: «Δεν είμαι δικηγόρος, είμαστε αθώοι, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο...»

Αφοπλιστική η δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα για την έναρξη της ακρόασης της Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με τις 115 παραβιάσεις κανονισμών, με τις οποίες κατηγορείται. Δύο… προτάσεις είπε ο Καταλανός προπονητής και όλοι περιμένουν!