Ειδήσεις » BREAKING NEWS

03.09.2024 | 14:15

Το England365 έγινε… viral στην Αγγλία: «Ένας Έλληνας εξέθεσε τον Κάβανα», μετά την κόκκινη στο Άρσεναλ - Μπράιτον! (vid)

Συνέβη πριν από δύο χρόνια. Και γίνεται ξανά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να λογίζεται ως τέτοια… Το England365 «διαβάζεται» ξανά στο εξωτερικό. Από συντάκτη της Mirror, από το Justasenal.com, από το Wearebrighton.com, από το Sportbible.com. Και γίνεται viral και πάλι, με αφορμή την κόκκινη κάρτα του Ντέκλαν Ράις στο Άρσεναλ – Μπράιτον, μετά το βίντεο που «ανακάλυψε» ο Δημήτρης Μανάκος!

02.09.2024 | 13:42

Το βίντεο που ΔΕΝ είδαμε στην τηλεόραση: Έξαλλοι στη Γιουνάιτεντ με τον Άρνολντ, έκανε… χειρονομία, τον σταμάτησε ο Σαλάχ! (pic)

Έκανε χειρονομία, έδειχνε κατά την αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ» το τελικό σκορ, εκνεύρισε τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αυτά συνέβησαν μετά το φινάλε του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να είναι ο πρωταγωνιστής…

30.08.2024 | 13:00

LIVE: Transfer Deadline Day!

Έφτασε αυτή η μέρα του καλοκαιριού που γίνεται... χαμός! Και το England365.gr γι' ακόμα μια Transfer Deadline Day θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία, τις ώρες που οι ομάδες κλείνουν τα ρόστερ τους για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025! 

29.08.2024 | 16:35

Τι συμβαίνει με τον Έσε και τη Λίβερπουλ; Όλα ξεκίνησαν από τη διαδρομή του ίδιου… αεροπλάνου στην Αθήνα!

Η μεταγραφή του Φεντερίκο Κιέζα στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε και λίγα λεπτά αργότερα, έχει προκύψει η είδηση περί μεταγραφής του Σαντιάγκο Έσε στους «κόκκινους» από τον Ολυμπιακό. Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα; Από ένα… αεροπλάνο!

28.08.2024 | 14:46

Here we go: Βάζει τα κόκκινα της Λίβερπουλ ο Κιέζα - Τελείωσε η μεταγραφή!

Με συνοπτικές διαδικασίες η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε και τη δεύτερη φετινή μεταγραφή της, αφού η Γιουβέντους αποδέχθηκε την προσφορά των «κόκκινων» και ο Φεντερίκο Κιέζα θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Άρνε Σλοτ!