Ειδήσεις » BREAKING NEWS

27.08.2024 | 17:58

Όλοι οι φίλοι της Άρσεναλ τον περίμεναν και ήρθε: Ο Μερίνο έγινε «κανονιέρης»!

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του και επίσημα ο Μικέλ Μερίνο, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη!

27.08.2024 | 01:45

«Deal ON»: Ο Κιέζα είπε «ναι» στη Λίβερπουλ, η Γιουβέντους ζητάει… ελάχιστα χρήματα!

Άκουσε για τη Λίβερπουλ, δεν το σκέφτηκε και πολύ! Ο Φεντερίκο Κιέζα είπε ήδη «ναι» και οι «κόκκινοι» μπορούν να… πανηγυρίζουν, από την στιγμή που έμαθαν πόσα χρήματα ζητά η Γιουβέντους!

26.08.2024 | 20:40

Δεν το περίμενε κανείς, η Λίβερπουλ πάει για… έκπληξη: Κάνει πρόταση στη Γιουβέντους για τον Κιέζα!

Μία απίθανη μεταγραφή, η οποία διόλου είχε ακουστεί όλο το καλοκαίρι, πάει να κάνει η Λίβερπουλ, που μιλά με τη Γιουβέντους για να πάρει τον Φεντερίκο Κιέζα! Θετικός ο παίκτης, αποκλειστικές οι πληροφορίες του Fabrizio Romano!  

25.08.2024 | 17:02

Τέλος… εποχής: Ο ΜακΤόμινεϊ αφήνει τη Γιουνάιτεντ μετά από 22 χρόνια – Άμεση αγορά από τον Τεν Χαγκ με Ουγκάρτε!

Έκλεισε ένας τεράστιος κύκλος στην ποδοσφαιρική ζωή του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Άμεση η αντικατάστασή του, πλησιάζει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Μάνουελ Ουγκάρτε!

24.08.2024 | 18:26

«Χαμός» στην Αγγλία με το πέναλτι που ζήτησε η Ίπσουιτς στο ματς με τη Σίτι: Δεν πήγε στο VAR, έξαλλος ο ΜακΚένα! (vid)

Φοβερά παράπονα από την Ίπσουιτς στο «Έτιχαντ», έξαλλος και ο Κίραν ΜακΚένα! Ο λόγος; Για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι, στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, σε φάση που δεν εξετάστηκε καν από τον VAR!

22.08.2024 | 17:28

Φήμες για δανεισμό του Τσιμίκα στον Ολυμπιακό – Ξεκίνησαν από την Ελλάδα, το «άκουσαν» στη Λίβερπουλ!

Και από το… πουθενά, προκύπτουν φήμες για δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό, με σελίδα της Λίβερπουλ να αναδημοσιεύσει Tweet, που συσχετίζει τους «ερυθρολεύκους» με τον Έλληνα μπακ!

21.08.2024 | 00:32

«Να προσέχετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας, αντίο»: «Δάκρυσε» ο πλανήτης με το μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Μοιάζει σαν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον ποδοσφαιρικό και μη πλανήτη. Έτσι μοιάζει. Αλλά προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας του Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι σταθερή. Ο ίδιος όμως, μέσω ενός συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, αφιερωμένο στον ίδιο, θέλησε να μιλήσει προς όλους, σαν να το κάνει για μία φορά… ακόμη!