Ειδήσεις » BREAKING NEWS

20.08.2024 | 17:15

Η πρώτη μεταγραφή στην «εποχή» Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Σήριαλ» τέλος, έρχεται ο Μαμαρντασβίλι!

Συμβαίνει. Είναι πραγματικότητα. Η Λίβερπουλ τελικά, θα κάνει μεταγραφή! Και ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι βρίσκεται όντως, μία «ανάσα» μακριά από τη μετακόμιση στο «Άνφιλντ». Μπορεί… ξανά να πάει κάτι λάθος άραγε; Απίθανο…

19.08.2024 | 23:24

Πάρτι ξανά, ο Βάρντι επέστρεψε: Ο «θρύλος» της Λέστερ ισοφάρισε την Τότεναμ και «ξέσπασε»! (vid)

Τρομερή στιγμή! Υπέροχη στιγμή. Ο Τζέιμι Βάρντι επέστρεψε στην Premier League με τη Λέστερ και πανηγυρίζει ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έναν χρόνο μετά. «He is having a party again», και το απόλυτο «ξέσπασμα» κόντρα στην Τότεναμ είναι γεγονός!

19.08.2024 | 18:55

Πανέτοιμος για Λονδίνο ο Φέλιξ: Απόλυτη συμφωνία Τσέλσι και Ατλέτικο, για... κανονική μεταγραφή!

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει πει το «ναι», οι Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία και οι «μπλε» ετοιμάζονται για την επαναφορά του Πορτογάλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  

19.08.2024 | 14:48

Αργεί ξανά η Λίβερπουλ και υπάρχουν φήμες για… Γιουνάιτεντ: Ανοιχτός και για «Ολντ Τράφορντ» ο Μαμαρντασβίλι!

«Τρελό» σενάριο έχει κάνει την εμφάνισή του, φήμες πως ο Μαμαρντασβίλι αρχίζει να… ξενερώνει με την αργοπορία της Λίβερπουλ και είπε «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

18.08.2024 | 17:58

Απάντησε ο Μαρέσκα στον Στέρλινγκ και τους εκπροσώπους του: «Είναι επιλογή μου, πληρώνομαι για αυτό!»

Ξεκάθαρος ο Έντσο Μαρέσκα, μερικά λεπτά μετά την απόφαση των εκπροσώπων του Ραχίμ Στέρλινγκ να βγάλουν ανακοίνωση για το ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη Σίτι!

15.08.2024 | 15:40

«Πρώτα θα μάθεις να συμπεριφέρεσαι»: Τιμώρησε βασικό παίκτη της Τότεναμ ο Ποστέκογλου για την πρεμιέρα!

Χωρίς τον Ίβες Μπισούμα θα παραταχθεί η Τότεναμ στην πρεμιέρα της Premier League, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να επισημαίνει πως πάνω από όλα είναι η συμπεριφορά και η πειθαρχία στο club!

14.08.2024 | 22:15

Πώληση «από το πουθενά» για τη Λίβερπουλ: Έδωσε με 10 εκατομμύρια στη Σάλτσμπουργκ τον Κλαρκ!

Έχουμε «Here we go»! Αποχωρεί από τη Λίβερπουλ ο Μπόμπι Κλαρκ για τη Σάλτσμπουργκ, έναντι 10 εκατομμυρίων. Δεν έπεισε ποτέ τον Σλοτ, αλλά οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.