Ειδήσεις » BREAKING NEWS

12.08.2024 | 16:30

Σε «σοκ» ο Θουμπιμέντι, απίθανη κίνηση της Σοσιεδάδ για να μην πάει στη Λίβερπουλ: «Πλήρωσε 50 εκατομμύρια και φύγε!»

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να κρατήσει τον Μάρτιν Θουμπιμέντι στην Ισπανία η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά τώρα εφάρμοσε κάτι… ακραίο! Τι του ζητάει; Να πληρώσει ο ίδιος τη ρήτρα του στην ομάδα, προκειμένου να αποχωρήσει για τη Λίβερπουλ…

11.08.2024 | 14:31

Φοβάται ξανά η Έβερτον, πριν ξεκινήσει η σεζόν: Σενάριο για νέα αφαίρεση βαθμών, λόγω του νέου γηπέδου!

Η σεζόν ξεκινάει, η Έβερτον είναι έτοιμη, αλλά ο κίνδυνος «ελλοχεύει». Ο λόγος; Διότι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Έβερτον καλείται να πληρώσει τόκους για το νέο γήπεδο, με την ομάδα να ισχυρίζεται πως οι επιπρόσθετες δαπάνες της σχετίζονται με λειτουργικά έξοδα. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια απόφαση, όλα είναι ανοιχτά, υφίσταται το σενάριο για νέα αφαίρεση βαθμών!

09.08.2024 | 16:06

«Μπαμ» της Τσέλσι, «από το πουθενά»: Συμφώνησε με τον Πέδρο Νέτο, συζητά με τη Γουλβς!

Μία μεταγραφή που ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει, φαίνεται πως επιχειρεί να ολοκληρώσει η Τσέλσι, που συμφώνησε με τον Πέδρο Νέτο και τον ατζέντη του! Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τη Γουλβς, στα 60 εκατομμύρια η τιμή του ποδοσφαιριστή.

09.08.2024 | 00:30

Η «κλοπή» του καλοκαιριού: Τρομερή κίνηση της Γουέστ Χαμ, έπεισε τη Νις, «σόκαρε» τη Γιουβέντους!

Πήρε τον Νίκλας Φίλκρουγκ, τους εξέπληξε όλους και τώρα το κάνει ξανά! Σπουδαία κίνηση της Γουέστ Χαμ, «μπλόκαρε» το deal του Τοντιμπό με τη Γιουβέντους και τα βρήκε με τη Νις έναντι 40 εκατομμυρίων για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Είπε «ναι» ο παίκτης, υπογράφει άμεσα και εντός της ημέρας περνά εργομετρικά τεστ!