Ειδήσεις » BREAKING NEWS

04.08.2024 | 19:52

Η… μισή Αγγλία «στο πόδι»: Ζητούν VAR στην σκοποβολή, λένε πως τους κλάπηκε ένα χρυσό μετάλλιο! (vid)

Τρομερά παράπονα των Άγγλων, ζητούν VAR στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την σκοποβολή, θεωρώντας πως η εκπρόσωπός τους, Άμπερ Ρούτερ, κλάπηκε από τη διαιτησία! Υποστηρίζουν πως ένα χρυσό μετάλλιο καθορίστηκε από έναν… στόχο και το βίντεο μοιάζει να δικαιώνει τα σχόλιά τους στο Twitter!

04.08.2024 | 10:52

Η Λίβερπουλ απέρριψε επίσημη πρόταση για μεταγραφή, δύο ώρες μετά το φιλικό με τη Γιουνάιτεντ!

Επίσημη πρόταση μετά το τέλος φιλικού προετοιμασίας; Και όμως, η Σαουθάμπτον το έκανε, με τον Φάμπιο Καρβάλιο να είναι στα όρια… παραμονής και αποχώρησης από τη Λίβερπουλ!

03.08.2024 | 15:24

Ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι «παίζεται» στο 16.00: Νέα σενάρια για τις παραβιάσεις, φήμες για -80 βαθμούς!

Η Premier League δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δηλώσει σε πολλές περιπτώσεις πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την τιμωρία που θα της επιβληθεί, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για 115 παραβιάσεις κανονισμών.

31.07.2024 | 20:02

«Το έκαναν όλη τη σεζόν, πού είναι η ποινή;» Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι!

Έξαλλοί η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου της Premier League στα social media, αναφορικά με την τιμωρία της Λίγκας στη Μάντσεστερ Σίτι, για τις 22 καθυστερήσεις εμφάνισης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο αρκετών αναμετρήσεών της, την τελευταία διετία!

30.07.2024 | 16:24

Έξαλλος ο ατζέντης του Όσιμεν για όσα γράφονται για την Τσέλσι: «Σενάρια φαντασίας, απλά σταματήστε!»

Νιώθει πως δεν σέβονται τον Βίκτορ Όσιμεν ο ατζέντης του και αποφάσισε να τοποθετηθεί, λίγες ώρες μετά τα σενάρια που έκαναν την εμφάνισή τους για δανεισμό στην Τσέλσι!

29.07.2024 | 01:50

Αυτό θα είναι η πρώτη έκπληξη του Σλοτ: «Εκτός πλάνων ο Έντο, για αυτό και… συζητά πώληση η Λίβερπουλ!»

Δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Άρνε Σλοτ ο Γουατάρου Έντο! Δεν είναι εντυπωσιασμένος από όσα έχει δει στην προετοιμασία και δεν αποκλείεται να έχουμε… έκπληξη στη Λίβερπουλ, κατά την καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο!