Το εκπληκτικό ψαλιδάκι που έβαλε πίσω την Γιουνάιτεντ (Video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι του Μουσά Σο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι του Μουσά Σο!
Με «φρεσκαρισμένη» ενδεκάδα παρατάσσει ο Ζοσέ Μουρίνιο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Βασικός ο Ρούνεϊ, στον πάγκο ο Ζλάταν, όπως και οι Μκχιταριάν και Τζόουνς. Για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή ο Άγγλος αμυντικός. Στον πάγκο ο Φαν Πέρσι για τους γηπεδούχους.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και στο τέλος της βραδιάς, εφόσον πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (20:00, , μπορεί να έχει αποκτήσει μεγάλη σιγουριά για την πρόκριση στην επόμενη φάση...
Τους τρεις βαθμούς της νίκης θα επιδιώξει να κατακτήσει απόψε (3/11, 22:05 ώρα Ελλάδος) η Σαουθάμπτον εντός έδρας απέναντι στην Ίντερ, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη δυάδα του 11ου γκρουπ που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του θεσμού.
Κάθε άλλο παρά θετικά ήχησε στα αυτιά του Κλοντ Πιελ η είδηση της απόλυσης του Φρανκ Ντε Μπουρ από την Ίντερ, μια και θεωρεί ότι η εξέλιξη αυτή κρύβει πολλές… παγίδες για την ομάδα του ενόψει της αυριανής (3/11) τους μονομαχίας για το Γιουρόπα Λιγκ!
Ο Ντικ Άνβοκαατ εμφανίστηκε σίγουρος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη με τον καιρό και θα αποτελέσει μία από τις πλέον υπολογίσιμες ομάδες όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι παίκτες του βρουν περισσότερη χημεία μεταξύ τους. «Θέλει χρόνο, δεν είναι μάγος» ανέφερε ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου των «κόκκινων διαβόλων», Φενέρμπαχτσε.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα στην συνέντευξη Τύπου για το δεύτερο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (σ.σ στην Τουρκία) στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, δηλώνοντας ως επί το πλείστον ικανοποιημένος με το πως κυλά η ζωή στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. «Θέλω να μείνω τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου» ξεκαθάρισε, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά σε Βαλένσια-Σβάινσταϊγκερ-Τζόουνς-Νταρμιάν.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπεριέλαβε στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά έπειτα από περίπου δύο μήνες, τον Χένρικ Μχιταριάν, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Ένοπλοι άνδρες της Αστυνομίας θα συνοδεύουν τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε, λόγω κινδύνου για πρόκληση επεισοδίων.
Όσο ο κόσμος περιμένει ακόμα να δει τον παίκτη που πραγματικά αξίζει τα 100 εκατομμύρια, ο Ζοσέ Μουρίνιο υπερασπίζεται τον Πολ Πογκμπά και δηλώνει πως ο Γάλλος χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής. «Σταματήσαμε μετά το τέταρτο γκολ» είπε ο Πορτογάλος κόουτς για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.