Πρόβλημα με Σμόλινγκ στη Γιουνάιτεντ
Χωρίς τον Κρις Σμόλινγκ διεξήχθη η σημερινή (24/2) προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ¶γγλος αμυντικός μοιάζει δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/2) με τη Μίντιλαντ.
Χωρίς τον Κρις Σμόλινγκ διεξήχθη η σημερινή (24/2) προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ¶γγλος αμυντικός μοιάζει δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/2) με τη Μίντιλαντ.
Στην κακοτυχία και τα απανωτά- μέχρι και την τελευταία στιγμή με τον Ντε Χέα- προβλήματα τραυματισμών απέδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ την ντροπιαστική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μίντιλαντ (2-1) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, επικαλούμενος μάλιστα και τον νόμο του Μέρφι , ότι δηλαδή αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει!
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ¶ουγκσμπουργκ και τη Λίβερπουλ στη Γερμανία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Με ενδεκάδα... Πρέμιερ Λιγκ θα παραταχθεί στην έδρα της ¶ουγκσμπουργκ η Λίβερπουλ.
Η αλήθεια είναι ότι μπορούσε περισσότερα. Ακόμη και έτσι, όμως, με το 1-1 της Φλωρεντίας η Τότεναμ απέκτησε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση σε βάρος της Φιορεντίνα και, πλέον, καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στη ρεβάνς του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα, κόβοντας το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ!
Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαντλί στο 37' η Τότεναμ προηγείται της Φιορεντίνα στην Ιταλία με σκορ 1-0!
Δεχούμενη τέρμα στις καθυστερήσεις (1-1), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει με τον Μέμφις λίγο νωρίτερα.
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα παραταχθεί κόντρα στην Μίντιλαντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Νταβίντ Ντε Χέα τραυματίστηκε στο ζέσταμα και την θέση του θα πάρει ο Σέρχιο Ρομέρο.
Η Τότεναμ είναι η μία από τις δύο ααγγλικές ομάδες που θα διεκδικήσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ στα παιχνίδια των 20:00, αντιμετωπίζοντας την Φιορεντίνα στην Ιταλία.
Κάθε άλλο παρά σε δεύτερη μοίρα περνά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο την αυριανή (18/2) αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ! «Είμαστε μεγάλη ομάδα, μαχόμαστε παντού», τόνισε μεταξύ άλλων, όσον αφορά την αίσθηση που υπάρχει ότι η Τότεναμ έχει ρίξει όλο το βάρος τους στο πρωτάθλημα, «αδιαφορώντας» για την Ευρώπη.