Ειδήσεις » Euro 2024

02.07.2024 | 00:54

«Για τον Κριστιάνο»: Ζήτησε συγγνώμη ο Ρονάλντο, του χάρισε την πρόκριση ο Κόστα! (vid)

Παιχνίδι – έπος. Ματς που δεν ήταν κατάλληλο για καρδιακούς. Αμείωτη ένταση και φοβερό πάθος μέχρι το φινάλε. Χαμένο πέναλτι του Κριστιάνο, άστοχο τετ-α-τετ του Σέσκο και όλα στο «μηδέν» για 120 λεπτά. Φτάσαμε στα πέναλτι και η Πορτογαλία επικράτησε της Σλοβενίας, με την ιστορία των EURO και του Ρονάλντο, να έχει τουλάχιστον ένα επεισόδιο ακόμη!

01.07.2024 | 23:15

Πολλά νεύρα, καμία συζήτηση: Ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε «ηλίθιο» έναν δημοσιογράφο, για… μία ερώτηση! (vid)

Εκνευρισμένος και δίχως διάθεση για συζήτηση ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος ήταν έξαλλος με την ερώτηση ενός δημοσιογράφου, μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου από τη Γαλλία!

01.07.2024 | 21:30

Η Αγγλία είναι κακή, η Γαλλία πείθει; Δύο αυτογκόλ, ένα πέναλτι, ελάχιστη κριτική λόγω… επιτυχιών!

«Κακή η Αγγλία. Δεν άξιζε να βρεθεί στα προημιτελικά. Δεν πείθει, δεν δημιουργεί φάσεις, σκοράρει με το σταγονόμετρο.» Έστω ότι συμφωνούμε σε όλα. Ποια η διαφορά των «τριών Λιονταριών» από τη Γαλλία του Ντεσάν και των «μηδενικών» γκολ σε κανονική ροή αγώνα; Οι επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος;

01.07.2024 | 13:33

Τα γκολ της πρόκρισης έχουν τη δική τους ιστορία: Μπέλιγχαμ και Κέιν σημάδεψαν το φετινό Euro (vid)

Πώς γίνεται το πρώτο γκολ να έχει επιτευχθεί στο 90' + 5' και το δεύτερο στο... 91'; Ναι, το κατάφερε κι αυτό η Αγγλία μέσα στη φετινή, αλλοπρόσαλλη παρουσία της στο Euro 2024. Τα τέρματα που έφεραν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και μένουν στην ιστορία του τουρνουά. 

29.06.2024 | 20:52

«Γκάρεθ, είδες την Ελβετία;» Εκπληκτική εμφάνιση, «πάτησε» την Ιταλία και περιμένει την... Αγγλία στους «8»! (vids)

Κυρίαρχη, εξαιρετική, ώριμη και νικήτρια. Εκπληκτική η Ελβετία απέναντι στην Ιταλία, προκρίθηκε απολύτως δίκαια στα προημιτελικά του EURO 2024, επικρατώντας με 2-0. Ματς – έπος από τον Γκρανίτ Τσάκα, γκολ και ασίστ ο Βάργκας, επόμενη αντίπαλος η Αγγλία ή η Σλοβακία στους «8» του τουρνουά! Και αν τα καταφέρουν τα «τρία Λιοντάρια», θα πρέπει να βελτιωθούν πολύ για να αποκλείσουν το σύνολο του Μουράτ Γιακίν!

28.06.2024 | 20:45

«Χωρίς λόγο… γκρίνιαζε ο Φαν Ντάικ»: Η γνώμη της UEFA για Τέιλορ, Άτγουελ και το γκολ στο Ολλανδία – Γαλλία!

Αν υπάρχει ένα σφύριγμα, το οποίο ακόμη και «σήμερα» θεωρείται αμφιλεγόμενο, κατά τη διάρκεια των ομίλων του EURO 2024, αυτό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Γαλλία. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μεγάλη η κουβέντα για Τέιλορ και Άτγουελ. Η UEFA όμως, είναι… ξεκάθαρη!

28.06.2024 | 08:56

«Ο Κριστιάνο έπαιξε με τη Γεωργία και ο Μέσι… ξεκουράζεται για τον προημιτελικό»: «Διχάστηκε» ξανά ο πλανήτης για χάρη τους!

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να βάλει ξανά… φωτιά στον κόσμο του Twitter και τους υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφορμή; Τα ρεπορτάζ της Αργεντινής που θέλουν τον πρώτο, να έχει ζητήσει να μην αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, ώστε να είναι ξεκούραστος για τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα!