Ειδήσεις » Euro 2024

21.06.2024 | 16:00

Γιατί το Σλοβακία – Ουκρανία έχει ενδιαφέρον για τη… Λίβερπουλ; Ο παίκτης της Φέγενορντ που «θέλει» ο Σλοτ!

Το Σλοβακία – Ουκρανία ξεκινάει και η Λίβερπουλ, εν αντιθέσει με την πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού πλανήτη, θα το παρακολουθήσει προσεκτικά. Ο Άρνε Σλοτ είναι η αιτία και η εμφάνιση του Ντάβιντ Χάνσκο των Σλοβάκων, απέναντι στο Βέλγιο στην πρεμιέρα, αποτελεί την αφορμή…

21.06.2024 | 11:56

Οπαδός της Άρσεναλ και με τατουάζ της ομάδας ο Μόρτεν Χιούλμαντ που «πλήγωσε» την Αγγλία! (vid)

Ο σκόρερ της «οβίδας» με την οποία οι Δανοί απάντησαν στο γκολ που είχαν δεχθεί από τον Χάρι Κέιν και διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, είναι ένθερμος οπαδός της Άρσεναλ και... το δείχνει! Ο Μόρτεν Χιούλμαντ έχει τατουάζ το σήμα των «κανονιέρηδων» στον ώμο του!  

21.06.2024 | 11:30

Ο σούπερ Κουκουρέγια του Euro 2024 κάνει τον Μαρέσκα να χαμογελά! (vid)

Και πώς να μην ξεχωρίσει ο Νίκο Γουίλιαμς, όταν ακριβώς πίσω του υπήρχε σε τόσο καλή βραδιά ο Μαρκ Κουκουρέγια; Ο Ισπανός φουλ μπακ της Τσέλσι ήταν εκ των διακριθέντων για την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο 1-0 επί της Ιταλίας και ο Έντσο Μαρέσκα θα χαμογελά βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση ενόψει της έναρξης της συνεργασίας τους στους «μπλε».  

20.06.2024 | 17:56

Buzzer – beater της Σερβίας, όλα ανοιχτά στον όμιλο της Αγγλίας: «Έπεσε» στο φινάλε η Σλοβενία! (vids)

Ομάδα που δεν φοβάται. Ομάδα που δεν υπολογίζει ποιον έχει απέναντί της. Ομάδα που παίζει το παιχνίδι της, δίχως δεύτερες σκέψεις. Ανταμείφθηκε απέναντι στην Δανία, αλλά η Σερβία δεν άφησε την Σλοβενία να πανηγυρίσει. Ισοφάρισε στην τελευταία στιγμή του παιχνιδιού και με το τελικό 1-1, ο όμιλος παραμένει ανοιχτός!

20.06.2024 | 16:32

«Προχθές» νίκη με την Αυστρία, «σήμερα» φιλικό εν μέσω EURO: Η ιδιαίτερη απόφαση του Ντεσάν στη Γερμανία! (vid)

Έπαιξε επίσημο ματς στο EURO, προετοιμάζεται για την δεύτερη αγωνιστική με την Ολλανδία, έδωσε και φιλικό. Ιδιαίτερη απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν για την εθνική Γαλλίας, εν μέσω EURO 2024.

20.06.2024 | 13:07

Αλαλούμ στο γκρουπ της Αγγλίας με τις απειλές των Σέρβων γι' αποχώρηση μετά τα εμετικά συνθήματα Αλβανών και Κροατών!

Όσα απαράδεκτα κι εμετικά ακούγονταν από τις εξέδρες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Κροατών με την Αλβανία, εξόργισαν τους Σέρβους, των οποίων η ποδοσφαιρική ομοσπονδία φέρεται ν' απειλεί με αποχώρηση από τη διοργάνωση! Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το τουρνουά, ρεπόρτερ που έκανε συγκεκριμένη χειρονομία προς τους οπαδούς της Σερβίας!  

20.06.2024 | 10:18

Βραβείο... κόσμου στους Σκωτσέζους: Ταρακούνησε ξανά το γήπεδο η δυνατή τους φωνή (vid)

Οι Σκωτσέζοι οπαδοί πέρα από ιδιαίτερα συμπαθείς και καλόβουλοι, είναι κι εκείνοι που μέχρι στιγμής κερδίζουν τις εντυπώσεις στο Euro 2024 και το απέδειξαν και στο δεύτερο ματς της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους, απέναντι στην Ελβετία.