Ειδήσεις » Euro 2024

20.06.2024 | 00:20

«Ρόι Κιν, ο Ρόμπερτσον είχε δίκιο»: Δικαιώθηκε ο Σκωτσέζος για όσα είπε μετά τα πέντε γκολ από τη Γερμανία!

Τον είχε κατακρίνει δημόσια. Είχε πει πως οι δηλώσεις του είναι για τα… σκουπίδια. Και όμως, ο Άντι Ρόμπερτσον μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, μετά το 1-1 της Σκωτίας, με αντίπαλο την Ελβετία. Επιβεβαίωσε και με το παραπάνω όσα είπε, απέναντι στον Ρόι Κιν!

19.06.2024 | 23:52

«Αφιερωμένο στον κόσμο της και τον Τίρνι»: Γενναία Σκωτία, «ζωντανή» ακόμη, μεγάλος βαθμός με την Ελβετία! (vids)

Σε ένα ματς δίχως αύριο. Σε ένα ματς που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Την είχαν όλοι «ξεγραμμένη», μετά τα πέντε γκολ που δέχθηκε από τη Γερμανία. Η Ελβετία ήταν και είναι ανώτερή της. Αλλά η Σκωτία του Στιβ Κλαρκ δεν φοβήθηκε ποτέ. Και ανταμείφθηκε για αυτό. Είναι «ζωντανή», συνεχίζει να ελπίζει μετά το 1-1 στην 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Και αν καταφέρει και δεν ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική από την Ουγγαρία, μπορεί να αφιερώσει μία πρόκριση – ως καλύτερη 3η, ίσως – στον υπέροχο κόσμο της και στον «άτυχο», Κίραν Τίρνι!

19.06.2024 | 17:56

Μόνο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην Αλβανία: Τεράστια ισοπαλία, στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ στη Γερμανία! (vid)

Εκπληκτικές στιγμές για την Αλβανία, βαθμός – έπος, μία ολόκληρη χώρα πανηγυρίζει για την ομάδα του Σιλβίνιο! Ισοφάρισε σε 2-2 την Κροατία στο φινάλε, διεκδικεί την 3η θέση, έκανε τον όμιλό της… κόλαση!

19.06.2024 | 12:36

Εκεί ξεχωρίζει ο Κριστιάνο από τους... θνητούς: «Εγώ πήγαινα για βουτιές κι εκείνος… γυμναστήριο» (vid)

Φάμπρεγας και Λάμπαρντ εξήραν την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον τρόπο με τον οποίο πειθαρχεί για να μπορεί ν’ αντέχει στο ανώτατο επίπεδο μέχρι την ηλικία των 39 ετών. Και ο άλλοτε κόουτς της Τσέλσι είχε ν’ αποκαλύψει μια ιστορία από διακοπές, που αναδεικνύει γιατί ο Πορτογάλος διαφέρει απ’ όλους τους υπόλοιπους.  

19.06.2024 | 11:47

Σαν να έζησε ξανά το πρώτο του γκολ: Ο Αρντά είχε «τιμωρήσει» με τον ίδιο τρόπο και τους Ουαλούς! (vid)

Ίσως εκείνο το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο το καλοκαίρι του 2023 να ήταν αρκετά πιο δύσκολο αυτό που πέτυχε στο πρώτο του ματς σε Euro απέναντι στη Γεωργία. Πάλι, όμως, έδειξε φοβερή εμπιστοσύνη στο αριστερό του πόδι. Κι όσο αδιάβαστοι είχαν πιαστεί οι Ουαλοί, άλλο τόσο το έκαναν και οι αντίπαλοι των Τούρκων το απόγευμα της Τρίτης.  

19.06.2024 | 10:38

Σεμινάριο ηγετικής συμπεριφοράς από τον Κριστιάνο στο 6ο Euro της καριέρας του... (vids)

Έχει βρεθεί σε αυτό το Euro με… ειδική αποστολή. Να το απολαύσει, αλλά και να βοηθήσει τρομερά τους συμπαίκτες του. Ξέρει πως πλέον ο ρόλος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Και ο Κριστιάνο απέδειξε πόσο ηγετικά συμπεριφέρεται πια, τόσο με τις οδηγίες που έδωσε πριν από το ματς με τους Τσέχους, αλλά και με τον τρόπο που έμεινε να χειροκροτά τον Κονσεϊσάο στο νικητήριο γκολ.