Ο Φαν ντε Φεν έκανε «βόλτα» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»: Χάθηκε εντελώς η Γιουνάιτεντ, σκόραρε η Τότεναμ! (vid)
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», δεν… υπήρχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», δεν… υπήρχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Λίγο πριν την τεράστια αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Άστον Βίλα είδε τον Λίαμ Ντέλαπ να σκοράρει δις εις βάρος της και να χαρίζει βαθμό στην Ίπσουιτς με το τελικό 2-2 στο Portman Road, για να σταματήσει το σερί των πέντε νικών των «villans» σε όλες τις διοργανώσεις.
Αν και τυπικά είναι σωστό και θα εξηγήσουμε γιατί, ο Μπουκάγιο Σάκα στερήθηκε μια ασίστ που θα του πίστωνε μια μοναδική επίδοση στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, μετά το 4-2 της Άρσεναλ επί της Λέστερ.
Ο Ίμπου Κονατέ είχε μεγάλο παράπονο που δεν πήρε εκείνος το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της νίκης (2-1) της Λίβερπουλ επί της Γουλβς, αλλά δεν του άρεσε καθόλου όταν άκουσε ποιος ψηφίζει την ανάδειξη του κορυφαίου από το SkySports...
Καλό και το χατ-τρικ σε 10' και το καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο σε μια επίδοση που ποτέ ξανά δεν είχε σημειωθεί, αλλά ο Κόουλ Πάλμερ έκανε και μια μεταβίβαση στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης (4-2) της Τσέλσι επί της Μπράιτον, που σε κάνει να θαυμάζεις ακόμα περισσότερο το ποδοσφαιρικό του μυαλό .
Ήταν από τα ματς που πρέπει να κερδίσεις, ακόμη και αν δεν παίζεις καλά. Αυτό ακριβώς έκανε η Λίβερπουλ. Δεν εντυπωσίασε, ήταν κυνική, αγχώθηκε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει της Γουλβς στο «Μολινό» με 2-1! «Ωραίος» και… μοιραίος ο Κονατέ, καταλυτικός ο Ζότα, εύστοχος από το σημείο του πέναλτι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Και κάπως έτσι, οι «κόκινοι» ανεβαίνουν στην κορυφή της Premier League!
Τι και αν είναι 17 ετών; Η Άρσεναλ έχει ένα «διαμάντι» στο ρόστερ της. Έναν ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικία του, μπαίνει στο γήπεδο και κάνει τη διαφορά!
Φοβερά και τρομερά πράγματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Κόουλ Πάλμερ να γράφει ιστορία με το καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, βοηθώντας την… ανισόρροπη – σε σύγκριση άμυνας κι επίθεσης – Τσέλσι να φτάσει στο 4-2 επί της Μπράιτον. Η Άρσεναλ είδε τη Λέστερ να επιστρέφει στο ματς του «Έμιρεϊτς», αλλά οι «κανονιέρηδες» πήραν όλους τους βαθμούς με γκολ στο 94' και το 99' για το τελικό 4-2. Παντελώς απροσδόκητη επαναφορά της Έβερτον και νίκη (2-1) με ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας.
Άσχημα νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, γίνεται λόγος για τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ματς με τη Νιούκαστλ.
Η Μπρέντφορντ το έκανε ξανά! Και είναι η μοναδική που το έχει καταφέρει! Πάλι άνοιξε το σκορ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος δίχως καν να έχουν προλάβει να πάρουν τις θέσεις τους οι αντίπαλοι και η ομάδα του Τόμας Φρανκ κατέγραψε κάτι ιστορικό για την κορυφαία Λίγκα του κόσμου!