Πήρε χρόνο συμμετοχής με την Κ-23 ο Χάτζον-Οντόι
Ο Κάλουμ Χάτζον-Οντόι αγωνίστηκε για 61 λεπτά στην αναμέτρηση των Κ-23 συγκροτημάτων ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπράιτον.
Ο Κάλουμ Χάτζον-Οντόι αγωνίστηκε για 61 λεπτά στην αναμέτρηση των Κ-23 συγκροτημάτων ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπράιτον.
Αζάρ και Κουρτουά συζητούν για το ενδεχόμενο να βάλουν στην παρέα τους στη Μαδρίτη και τον Ενγκολό Καντέ, σε μια υπόθεση που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα στη Ρεάλ, αλλά μπορεί να προκαλέσει ακόμα περισσότερα στην Τσέλσι... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλά λόγια, πολύ περισσότερο… σε τέτοιου είδους λόγια! Ο Γουΐλιαν συγκλονίζει με την ομιλία του για τον τρόπο που πρέπει ο καθένας να κυνηγά τα όνειρά του και να διεκδικεί την προσωπική επιτυχία!
Χωρίς τον Ενγκολό Καντέ θα παραταχθεί κόντρα στην Γουλβς, ωστόσο θα έχει κανονικά στην διάθεσή της τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.
Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και δεν το κρύβει! Ο Γουΐλιαν υποστήριξε πως παρά το μέτριο ξεκίνημα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, η ομάδα μπορεί να... αντεπιτεθεί και να κατακτήσει τίτλους!
Να τοποθετήσει το όνομά του σε μια… ιδιαίτερη λίστα θα προσπαθήσει ο Τάμι Έιμπραχαμ το Σάββατο (14/9) απέναντι στη Γουλβς.
Ναι, όλων των Πρέμιερ Λιγκ. Από το πρώτο πρωτάθλημα της σεζόν 1992-93 μέχρι και σήμερα. Εάν υπολογίζαμε όλους τους βαθμούς των συλλόγων που έπαιξαν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, νίκες/ ήττες/ ισοπαλίες, ποια θα ήταν τώρα στην πρώτη θέση;
Ο Βαλόν Μπερίσα είναι τρομερά τυχερός που δεν αποβλήθηκε για το Κόσοβο και ο Μάουντ είχε την ίδια και μεγαλύτερη τύχη που δεν αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό από το χτύπημα που δέχθηκε.
Ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμένο πέναλτι με τη Λίβερπουλ στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ο Τάμι Έιμπραχαμ.
Από τον μακρινό Δεκέμβρη του 2004 είχε ξεκινήσει η μεγάλη κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ – φτάνοντας να πιαστούν στα χέρια αρκετά χρόνια αργότερα – στο «Χάιμπουρι», με την ατάκα του Αλσατού περί... ηλίθιων ανθρώπων!