Αρνήθηκε νέο συμβόλαιο ο Σβάρτσερ
Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τη Φούλαμ, ο Μαρκ Σβάρτσερ είναι επίσης κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς απέρριψε πρόταση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τη Φούλαμ, ο Μαρκ Σβάρτσερ είναι επίσης κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς απέρριψε πρόταση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τη Φούλαμ στο τέλος της σεζόν, όχι –όμως- και από την Πρέμιερ Λιγκ. Όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Έλληνα μέσου, ο 36χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στο δυτικό Λονδίνο και «είναι ανοιχτός σε προτάσεις» από άλλους συλλόγους από το Νησί.
Τα πλήρη δικαιώματα του Σάσα Ρίτερ απέκτησε η Φούλαμ, με το σύλλογο του Λονδίνου να τα βρίσκει σε όλα με την Κολωνία, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών.
Δεύτερος πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάροφ αναδείχθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης στην ψηφοφορία των οπαδών της Φούλαμ για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στον σύλλογο του Λονδίνου.
Ο Ντάνιελ Στάριτζ πέτυχε χατ - τρικ στο «Craven Cottage» και οδήγησε με μαεστρία τη Λίβερπουλ στο τελικό3 -1 επί της Φούλαμ για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το «τρίποντο» ήρθε με ανατροπή για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που έδειξε ότι η απουσία του Λουίς Σουάρες, δεν την πτοεί! Αγωνιούν οι «cottagers».
Καμία διάθεση να κλείσει την πόρτα της Έβερτον δεν έχει ο Μάρτιν Γιολ, με τον νυν τεχνικό της Φούλαμ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι αυτός που διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Λίβερπουλ.
Να αποφύγει τις περιπέτειες και να κρατήσει τα… κομπιουτεράκια της στο συρτάρι θέλει η Φούλαμ στην τελευταία της «παράσταση» για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ μπροστά στο κοινό της, καθώς φιλοξενεί την αδιάφορη Λίβερπουλ.
Η οικονομική κατάσταση της Γαλατασαράι είναι ικανή να δελεάσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και στη Φούλαμ φοβούνται πως ο Βούλγαρος φορ δεν θα βρίσκεται στην επιθετική γραμμή της ομάδας την επόμενη σεζόν.
Την απόφαση να μην φορέσει ποτέ ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας, προκειμένου να επικεντρωθεί απόλυτα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο, φροντίζοντας και για τον οργανισμό του, πήρε ο Γιόν Άρνε Ρίισε.
Περήφανα θέλει να υποβιβαστεί η Ρέντινγκ! Γνωρίζοντας πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, πήγε στο «Craven Cottage» για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ και χάρισε μια από τις ελάχιστες φετινές χαρές στους οπαδούς της, επικρατώντας με σκορ 4-2 στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.