Είπε αντίο στη Λέστερ ο Καμπιάσο!
Είναι πλέον οριστικό. Οι δρόμοι της Λέστερ και του Εστεμπάν Καμπιάσο χωρίζουν, με τον Αργεντινό μέσο να αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες»!
Είναι πλέον οριστικό. Οι δρόμοι της Λέστερ και του Εστεμπάν Καμπιάσο χωρίζουν, με τον Αργεντινό μέσο να αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες»!
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νέιθαν Ακέ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, υπάρχει από της Νιούκαστλ, Λέστερ και Γουότφορντ, βάσει πληροφοριών της «Daily Mail».
Ο Τιερί Ανρί γυρνάει πίσω τον χρόνο στην καινούργια διαφήμιση του «Sky Sports» και ζώντας μεγάλες στιγμές της Πρέμιερ Λιγκ από... κοντά, εξηγεί γιατί αυτή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Κόντρα στις φήμες που ανέφεραν ότι ο Εστεμπάν Καμπιάσο είχε... δεσμεύσει το μέλλον του στη Λέστερ, ο ατζέντης του ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.
Ουρά κάνουν οι ενδιαφερόμενοι από την Αγγλία για την αγορά του επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ισλάμ Σλιμανί.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (13/7) ο νέος προπονητής της Λέστερ. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ιταλός, πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.
Στον πάγκο της Λέστερ φαίνεται πως θέλει να καθίσει ο Πίτερ Σμάιχελ και να γίνει ο προπονητής της ομάδας του γιου του, Κάσπερ.
Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λέστερ.
Αν και το όνομά του αποτελεί έκπληξη, ο πρώην πλέον προπονητής των Σακραμέντο Ριπάμπλικ και πρώην παίκτης της Έβερτον, Πρέκι, είναι το νέο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λέστερ.
Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν έκανε τη Δευτέρα η Λέστερ, με τον Κρεγκ Σέικσπιρ να καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές λόγω του ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντάιζελ Πίρσον.