Γκουαρντιόλα: «Υπερφυσικός ο Ντε Μπρόινε…»
Το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την Κυριακάτικη (15/12) εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με σκορ 3-0.
Το εγκώμιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την Κυριακάτικη (15/12) εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με σκορ 3-0.
Στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε ο Σέρχιο Αγουέρο έπειτα από διάστημα απουσίας τριών εβδομάδων.
Η Μάντσεστερ Σίτι γι' ακόμα μια φορά είχε μια από τις... συνηθισμένες της, πολύ δύσκολες κληρώσεις στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού, στους «16» της διοργάνωσης θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης! Κόντρα στην Ατλέτικο θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου η Λίβερπουλ, με την Λειψία η τυχερή Τότεναμ, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου μετά τον τελικό του 2012 η Τσέλσι!
Ο επικεφαλής έμψυχου δυναμικού της Άρσεναλ, Βινάι Βενκατέσαμ, εθεάθη ν' αποχωρεί από το σπίτι του Μικέλ Αρτέτα στο Μάντσεστερ, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τους δύο άνδρες να έχουν μιλήσει αρκετή ώρα για το ενδεχόμενο ο Ισπανός ν' αποτελέσει τον νέο προπονητή των «κανονιέρηδων»!
Στο τελικό 3-0 πιο χαλαρά κι από οικογενειακό διπλό έφτασε επί της Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από το «Emirates» με σκορ 3-0. Δεν ανέβασαν ποτέ στο μαξ την ένταση οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά δεν χρειάστηκε και να το κάνουν, με τους γηπεδούχους να είναι… τρικυμία.
Σε ένα ανιαρό ντέρμπι, η Μάντσεστερ Σίτι προηγείται της Άρσεναλ με σκορ 3-0 χάρη στην εξαιρετική ατομική εμφάνιση του Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Με μεγάλο ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις αναμένεται το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο England365.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μάσησε τα λόγια του. Θεωρεί πως η φετινή, κακή – μέχρι στιγμής- σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι οφείλεται στην… ψευδαίσθηση που είχε η ομάδα ότι ξαφνικά, μετά την κατάκτηση των τίτλων, έγινε «άτρωτη».
Το... εγκώμιο της Λίβερπουλ με τον δικό του μοναδικό τρόπο έπλεξε με δηλώσεις του ο Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος μπορεί να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αλλά στο τέλος με επική... «ατακάρα» έδειξε το πόσο... «συμπαθεί» τους «κόκκινους».
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Σίτι με το τέλος της φετινής σεζόν έβαλε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως δεν βρίσκει κανέναν λόγω να φύγει από το Μάντσεστερ.